View Single Post
  #107 (permalink)  
Old 11th September, 2008, 02:37 AM
ThunderRd's Avatar
ThunderRd ThunderRd is offline
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,241

Quote:
Originally Posted by Samuknow View Post
The GPU client only uses 25% total. Or 50% of one core.
It uses half of a core, but one GPU client on my machine reports 100% usage of 1 core. I know it isn't constant. That's why 2 GPU clients can occupy 1 core. But 1 client should show 100% use of 1 core in Task manager. [I think.] It needs exclusive access to a core because the CPU has to feed the GPU with the calculations. If it doesn't have exclusive access, it runs much slower.

@PPM: The client isn't new, just the WUs. You were fine before the new WUs, and now you're not. Please delete the work folder and the queue file, and download a new WU. Is it in the "new" group? If it is, delete it again and again until you get an "old" group WU. Run it. Do you have the same problems?

If you do, then it's something else, and we'll go from there. But don't yank stuff off the drive yet. Take it easy.
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com
Reply With Quote