View Single Post
  #13 (permalink)  
Old 7th April, 2009, 04:34 PM
ThunderRd's Avatar
ThunderRd ThunderRd is offline
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,241

Quote:
Originally Posted by dabaerman View Post
no big change, <100 ppd, with gpu off. I will try a complete reinstall over the weekend.

Ron
I'm afraid that's what you have to do.

Make sure you go to the website and download a new copy of the latest Deino file. Also don't forget to reinstall or repair .net 2.0.

Use add/remove to take out the old client and the Deino service. Delete the old installation files and scan the registry for the following:
Pande
folding@home
mpiexec
deino
Remove the keys manually if there are any of those left over. Then reinstall the client and report back. I'm pretty sure that it will solve the problem, as long as the comp is picking up the quad cpu properly.

Let me know when you are running again. I won't gain much on you, I've been hit or miss the last week or two with general maintenance on my boxes, so you've put a dent in my lead anyhow
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com
Reply With Quote