AOA Forums

AOA Forums (http://www.aoaforums.com/forum/)
-   64 Bit computing (http://www.aoaforums.com/forum/97-64-bit-computing/)
-   -   A64 overclocks - what have you? (http://www.aoaforums.com/forum/64-bit-computing/23312-a64-overclocks-what-have-you.html)

bradmax57 9th March, 2004 10:37 AM

Quote:

Originally Posted by danrok
Here's a CPU benchmark using 64-bit SiSoft Sandra.

Download it here: http://download.9down.com/software/S....SP1.Win64.rar

(This is the only place I have been able to find it)

got it! post some results when I get home :)

bradmax57 9th March, 2004 06:42 PM

2 Attachment(s)
not alot of difference but a bit quicker, although im not sure if my 64bit OS is running too smoothly as look at this error message im getting in the bottom right corner

danrok 9th March, 2004 07:41 PM

Thanks for posting your results, Uncle Bob.

So, what do you think could be holding me at 218mhz? I'm thinking it's the 1.55v max vcore on my board.

Higher latency settings don't seem to help.

danrok 9th March, 2004 07:44 PM

Quote:

Originally Posted by bradmax57
not alot of difference but a bit quicker, although im not sure if my 64bit OS is running too smoothly as look at this error message im getting in the bottom right corner

It may be overclocked a bit too much. Ease off a couple of mhz and it may settle down.

If folding runs fine then I am convinced my system is stable. It's been folding all day while I was at work, no crashes.

Uncle Bob 9th March, 2004 10:55 PM

Quote:

Originally Posted by danrok
Thanks for posting your results, Uncle Bob.

So, what do you think could be holding me at 218mhz? I'm thinking it's the 1.55v max vcore on my board.

Higher latency settings don't seem to help.

Believe it or not.....try removing one of the memory modules and running at 5123 and see how much further you can go. Have you tried using ClockGen?

danrok 9th March, 2004 11:23 PM

I am looking at ClockGen now, 64-bit version.

I am very alarmed by the fact that I set vcore to 1.55v in the BIOS and I have now discovered that this took no effect whatsoever! It would appear that it has been at 1.4v all along.

Now I can play some more!

danrok 9th March, 2004 11:54 PM

I am able to overclock more now.

Something must be forcing my vcore voltage back down to 1.4v whilst the machine is booting. Could WinXP 64 be doing this? Something I don't understand is going on here.

bradmax57 10th March, 2004 12:52 AM

Quote:

Originally Posted by danrok
It may be overclocked a bit too much. Ease off a couple of mhz and it may settle down.

If folding runs fine then I am convinced my system is stable. It's been folding all day while I was at work, no crashes.

32 bit was sweet at exactly the same timings but did drop it to 220 and all was well

Uncle Bob 10th March, 2004 03:23 AM

1 Attachment(s)
My limited experience with XP 64 was that it did nothing to alter my BIOS settings.
ClockGen is sweet!
Another product I found for looking at settings for 64 bit computing is http://crystalmark.info/?lang=en

bradmax57 13th March, 2004 01:47 AM

1 Attachment(s)
240fsb

danrok 13th March, 2004 02:28 AM

Nice one!

Daniel ~ 13th March, 2004 04:08 AM

64 bit finesse!

FluffyChicken 17th March, 2004 02:49 PM

Not sure what version of AIDA that is but it's currently at v3.93 officialy

You can always get the most upto date version from here
http://www.livewiredev.com/bbs/showt...&threadid=3774 just subscribe to the thread and you get a nice email every time a new Preview Version is out.
These are preview but you get told what's altered.
Also if you look in the Plugins on the toolbar you'll see more benchmarks...
Been using at for a long time now.

Bart 8th February, 2006 06:56 AM

Quote:

Originally Posted by dod
Just interested in what guys are getting out of their A64's. I'd post if I could :p

Anyway, what board, what cpu, voltage, fsb, MHz, ah, you know what to put down

279x9=2511MHz, LDT=4, Vcore set @ 1.5, 2x512 OCZ Platinum rev 2 set at 2325,1T, Vdim@2.8. Can go higher, but have to raise voltages (and temps) and slow down the DRAM timings.
Winchester 3200
ABIT AV8

Uncle Bob 2nd March, 2006 03:47 PM

2 Attachment(s)
Here are some latest Opteron scores...

chrisbard 2nd March, 2006 04:07 PM

Quote:

Originally Posted by Uncle Bob
Here are some latest Opteron scores...

My aunt never told me what a fine MAN you are ! :thumsup:

tiamat63 2nd March, 2006 11:00 PM

EDIT: Apparently I've caught a slight case of retard...its going around ya know.

Nice!

Uncle Bob 3rd March, 2006 03:08 AM

Quote:

Originally Posted by Seperah
EDIT: Apparently I've caught a slight case of retard...its going around ya know.

Nice!

I was vaccinated by Dr. leary back in '65....I think it didn't work though!

Thems OC's are on air...using Arctic cooling freezer 64.

http://img.photobucket.com/albums/v2.../SETIPCs01.jpg

add3r0l 4th March, 2006 08:55 AM

1 Attachment(s)
This is my latest OC. 300x8. I was trying for 300x9, but it didnt wanna boot.

Attachment 16941

danrok 4th March, 2006 01:41 PM

2.4 is very nice for a 3000+.


All times are GMT +1. The time now is 08:32 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0