AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:14 AM
ronin1967's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Highland Park, NJ
Posts: 261

Brand New XP 1600+ 0226Z

I just got this processor today, got it from GameVE.

AX1600DMT3C
AGOIA 0226UPAW
Z1514282258
1999AMD

Brown

Replaced the processor in my sig with this one.

Started her off at 166X10.5 and here is how she is doing:

http://home.earthlink.net/~ronin196...%20166X10.5.htm

Seems to be real stable, going to run Prime95 overnight to make sure.

I did notice one odd thing when I ran WCPUID in "Name String" you'll notice it says "AMD Athlon(tm)" my other ones add XP? Wonder what is up?
__________________
EPoX EP-8K5A2+, AMD XP 1600+, Dual Corsair XMS3200 DDR

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:42 AM
LBJGH's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: North of Toronto
Posts: 459

Re: Brand New XP 1600+ 0226Z

Yep, it seam like the 'Z' 1600+ overclock as well as the 'Y'.

... it should to 166mhz fsb at the default voltage.

Quote:
Originally posted by ronin1967
I just got this processor today, got it from GameVE.

AX1600DMT3C
AGOIA 0226UPAW
Z1514282258
1999AMD

Brown

Replaced the processor in my sig with this one.

Started her off at 166X10.5 and here is how she is doing:

http://home.earthlink.net/~ronin196...%20166X10.5.htm

Seems to be real stable, going to run Prime95 overnight to make sure.

I did notice one odd thing when I ran WCPUID in "Name String" you'll notice it says "AMD Athlon(tm)" my other ones add XP? Wonder what is up?
__________________
AMD & ATI Powered!

DFI Lanparty S939 NF3 Ultra-D | AMD X2 4200 @ 2.6GHz | 1gb OCZ pc3200 rev2 TCC5 | ATI X800XT Platinum Edition| 2x120G WD | Plextor 712a | Antec SLK3700AMB| 520w OCZ PowerStream | Zalman 7000Cu

My Heatware 100% Positive
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:45 AM
ronin1967's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Highland Park, NJ
Posts: 261

It is as defaults, and 166FSB...

Still wonder why WCPUID tags it as AMD Athlon and not XP, also it's BROWN, my other XP1600+ were GREEN.

When you run WCPUID in the Name String does it say "AMD Athlon(tm)"?
__________________
EPoX EP-8K5A2+, AMD XP 1600+, Dual Corsair XMS3200 DDR

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:57 AM
LBJGH's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: North of Toronto
Posts: 459

yep.

Quote:
Originally posted by ronin1967
It is as defaults, and 166FSB...

Still wonder why WCPUID tags it as AMD Athlon and not XP, also it's BROWN, my other XP1600+ were GREEN.

When you run WCPUID in the Name String does it say "AMD Athlon(tm)"?
__________________
AMD & ATI Powered!

DFI Lanparty S939 NF3 Ultra-D | AMD X2 4200 @ 2.6GHz | 1gb OCZ pc3200 rev2 TCC5 | ATI X800XT Platinum Edition| 2x120G WD | Plextor 712a | Antec SLK3700AMB| 520w OCZ PowerStream | Zalman 7000Cu

My Heatware 100% Positive
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 06:01 AM
ronin1967's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Highland Park, NJ
Posts: 261

That's weird because some of mine say "AMD Athlon(tm)" and some of them say "AMD Athlon(tm)XP 1600+". I wonder what gives? This one is also brown while my others were green...
__________________
EPoX EP-8K5A2+, AMD XP 1600+, Dual Corsair XMS3200 DDR

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 10:38 AM
Random Nonsense's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: USS Great Britain, aircraft carrier, moored off the northwest coast of Europe
Posts: 3,340
Send a message via ICQ to Random Nonsense Send a message via Yahoo to Random Nonsense

The brown XP's were the originals, odd since your XP is a late stepping yet its brown! Maybe AMD ran out of green dye?
__________________
Dual XP1600+ AGOIA "Y" @ 1875mhz WATERCOOLED 33C LOAD

Undergoing overhaul. Hard Locking to 13.5X multiplier for theoretical clockrate of 1944mhz 144mhz FSB

1X Duron 1.3 AHCLA "9" @ 1430mhz

1X Celeron 1000mhz

1X Pentium3 450 DECEASED

Folding Under AOA-UK for team 45!



"Mothers should love their babies, because then they grow up, everyone might hate them."
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 01:46 PM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

I just ordered 2 of these. One to replace a Duron and another for a new box. Hopefully, it'll OC at least as well as the last couple I got.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 02:31 PM
ronin1967's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Highland Park, NJ
Posts: 261

10+ hours of Prime95 with a glitch...

Today I will start up'ing the FSB and see what it can do...
__________________
EPoX EP-8K5A2+, AMD XP 1600+, Dual Corsair XMS3200 DDR

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:56 PM
LBJGH's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: North of Toronto
Posts: 459

is that with or without a glitch?

Quote:
Originally posted by ronin1967
10+ hours of Prime95 with a glitch...

Today I will start up'ing the FSB and see what it can do...
__________________
AMD & ATI Powered!

DFI Lanparty S939 NF3 Ultra-D | AMD X2 4200 @ 2.6GHz | 1gb OCZ pc3200 rev2 TCC5 | ATI X800XT Platinum Edition| 2x120G WD | Plextor 712a | Antec SLK3700AMB| 520w OCZ PowerStream | Zalman 7000Cu

My Heatware 100% Positive
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:18 PM
ronin1967's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Highland Park, NJ
Posts: 261

That was WITHOUT, kind of changes the whole meaning...

I know I have mention this before, but so far no response.

This AGOIA 0226 Z, week 26 is BROWN, they stopped making brown long before week 26, what's the deal?
__________________
EPoX EP-8K5A2+, AMD XP 1600+, Dual Corsair XMS3200 DDR

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 08:26 PM
LBJGH's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: North of Toronto
Posts: 459

my 0213 is brown... I don't believe colour has anything to do with it.
__________________
AMD & ATI Powered!

DFI Lanparty S939 NF3 Ultra-D | AMD X2 4200 @ 2.6GHz | 1gb OCZ pc3200 rev2 TCC5 | ATI X800XT Platinum Edition| 2x120G WD | Plextor 712a | Antec SLK3700AMB| 520w OCZ PowerStream | Zalman 7000Cu

My Heatware 100% Positive
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 08:31 PM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

My new AXP2400 with the T-bred core is also BROWN. I guess they ran out of the green dye or something. BTW, I hate that color...it looks like $heet.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 08:42 PM
ronin1967's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Highland Park, NJ
Posts: 261

I don't know about you, but mine is buried beneath a Thermalright AX-7 heatsink a big 80x80x25mm fan, who can see it?

I was just puzzled why they would be brown almost 20 weeks after they started manufacturing green ones, it's odd...
__________________
EPoX EP-8K5A2+, AMD XP 1600+, Dual Corsair XMS3200 DDR

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WHAT Brand OF RAM? Hoppster General Hardware Discussion 14 26th September, 2005 08:37 PM
What brand is your GPU? dsio Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 4 11th June, 2005 04:09 AM
Xp-1600? SadisticWarrior AMD Motherboards & CPUs 13 3rd December, 2002 03:45 AM
My 1600......... The Spyder AMD Motherboards & CPUs 20 26th August, 2002 02:12 AM
Best PSU brand name? 3d-dan General Hardware Discussion 9 23rd October, 2001 10:30 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:49 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0