AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 13th December, 2002, 05:32 AM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

Angry Max Voltage

My AT7 max Vcore was 1.85 running paliminos...
When I installed my Tbred... it will only let me go up to 1.75v. Running 40c under load, heat is not a problem with my new SK7+SF2.

Seems the bios is limitiing the vcore based on processor type... mayebe +.25 over default... I need at least 1.85v.

Anyone know which bridges I need to change to up the default voltage?

I may have to start looking into a volt mod.
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th December, 2002, 08:07 AM
kowalski's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: london
Posts: 202

according to this you need to connect all L11's to give 1.85v
__________________
Epox 8K5A3+ | XP1700+ AROIA-Y @1851MHz (10x185) | Thermalright SLK-800 + SmartFan II | 512MB Samsung PC2700 CAS2 3-6-3 1T | PNY GeForce 4 Ti4600 @333/742 | Western Digital 120GB Special Edition | 431W Enermax PSU | CoolerMaster ATC-201 case | Iiyama 21" VisionMaster Pro | Win2k sp2

13,659 3DMarks
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 13th December, 2002, 04:13 PM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

Thanks, I love ocinside's guide.... I just could never remember where that guide is when I need it, lol.

I'm gonna run an experiment with my 8K3A... I have this tbred and a AGOIA 1600+, get max speed and voltage for each, and figure out where I get more bang for the voltage.... Then, I'm painting bridges.

right now, the tbred does 1860@1.75v & the AGOIA does 1750@1.85v.
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 13th December, 2002, 08:33 PM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

There is probably a Vmodd for this board around somewhere.
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 13th December, 2002, 08:45 PM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

Quote:
Originally posted by Holst
There is probably a Vmodd for this board around somewhere.
Yeah, I've been tempted to do that for a while now, but I've been too lazy. If closing a single bridge gets me 1.85... I think I'll take it. I'm just glad I got myself an 8K3A... the extra voltage control will come in handy while testing out the max capabilities of my CPUS.
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 13th December, 2002, 08:46 PM
kowalski's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Location: london
Posts: 202

here's one

it's for kx7-333 and at-7. pics are of kx7. dunno if it's any use good sir...?
__________________
Epox 8K5A3+ | XP1700+ AROIA-Y @1851MHz (10x185) | Thermalright SLK-800 + SmartFan II | 512MB Samsung PC2700 CAS2 3-6-3 1T | PNY GeForce 4 Ti4600 @333/742 | Western Digital 120GB Special Edition | 431W Enermax PSU | CoolerMaster ATC-201 case | Iiyama 21" VisionMaster Pro | Win2k sp2

13,659 3DMarks
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 14th December, 2002, 10:52 PM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

Tried the voltmod, but couldn't get the SMD grabbers... so I had to settle for painting the L11 bridges.... I got to 1.85v, but I'm disappointed that the cpu cannot do 1913.... 11.5x166, very dissapointed.. I'm gonna keep my fingers crossed and hope it will do 1900 at least. We'll see. If it does, I won't waste time putting it in another board.
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ram Voltage MrGuy EPoX MotherBoards 4 20th October, 2002 09:17 PM
How does your PSU voltage look? Áedán General Hardware Discussion 45 1st October, 2002 08:52 PM
AGP voltage Bagpuss EPoX MotherBoards 4 11th July, 2002 04:25 PM
Voltage and Gf3 drunken_master Hardware Hacking 0 30th April, 2002 11:37 PM
more voltage ?????'s haus EPoX MotherBoards 2 23rd February, 2002 12:57 AM


All times are GMT +1. The time now is 07:14 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0