AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 03:26 PM
Member
 
Join Date: January 2003
Location: U of K
Posts: 386

"A Data" Ram

Any one know of UK retailers or online retailers that deliver to the UK where I can get hold of
A Data memory ?


Cheers.
__________________
He who asks is a fool for 15 minutes, he who does'nt remains a fool forever.

| Abit NF7-S V 2.0 | 1.8v Vdd (modded) | XP 1700+ DLT3C 0319 1.95v @ 2495 Mhz 217 x 11.5 |
| 2 x 256 TwinMos w/ Winbond BH-5 DC 10,2,2,Cas2 @ 3.0v Vdimm (modded) |
| Connect3d ATI Radeon 9800 Pro | Innovatek Water Cooled CPU & NB, actively cooled SB |
| Adaptec 39160 | Seagate Cheetah ST318406LW | ST336706LW | Lite-on CDRW |



Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 28th May, 2003, 07:11 PM
Member
 
Join Date: November 2002
Location: London
Posts: 158

I don't know where to get A-Data ram in the UK . I had a couple of sticks once though ( 2x256MB PC3200 ) It was from a site where it was listed as generic ram , but I cant remember where . I returned it though as both sticks wouldnt do 200fsb ( they wouldnt even do 166fsb at tight timings The mobo I had at the time was proven @200 aswell )
You have Twinmos ram though which is great stuff ,why go with A-Data ? The A-Data I had was winbond chips 5n , but I think the PCB's were crap
I think the site might of been micro ... something ?
Cheers
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 28th May, 2003, 08:49 PM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

If your after the Adata BH-4 stuff ive not seen any avalable in the UK yet, although im not totaly sure who imports Adata sticks ,as Mickey says there mostly just sold as generic.
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 29th May, 2003, 09:50 AM
CCW's Avatar
CCW CCW is offline
Member
 
Join Date: March 2003
Location: Suffolk, UK
Posts: 345

The company I work for can get A-DATA but Im not sure if its the stuff you want with the BH-4 chips. i iwll have a look to see what we can get.

Craig
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 29th May, 2003, 02:08 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

Happy Birthday, CCW!
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 29th May, 2003, 02:18 PM
CCW's Avatar
CCW CCW is offline
Member
 
Join Date: March 2003
Location: Suffolk, UK
Posts: 345

Quote:
Originally posted by cloasters
Happy Birthday, CCW!
Thanks, its been a good un!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fresh from it's "sucess?" with Vista, MS introduces "Milan!" Daniel ~ OS, Software, Firmware, and BIOS 1 30th May, 2007 04:11 PM
Fresh from it's "sucess?" with Vista, MS introduces "Milan!" Daniel ~ OS, Software, Firmware, and BIOS 0 30th May, 2007 03:48 PM
"AMD: Bringing "Torrenza" and "Fusion" Together" Daniel ~ AMD Motherboards & CPUs 1 20th March, 2007 02:59 AM
Latest ATI "R600," "R610" and "R630" details danrok Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 0 9th January, 2007 10:44 AM
After XP-M "wire trick" only "AUTO" multiplier works -- why? TrevorS EPoX MotherBoards 4 18th December, 2004 01:23 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:08 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0