AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 26th December, 2001, 04:33 AM
TranceBear's Avatar
Banned
 
Join Date: September 2001
Location: Denver, CO.
Posts: 290
Send a message via ICQ to TranceBear Send a message via AIM to TranceBear Send a message via Yahoo to TranceBear

Anybody have problems with the secondary IDE controller on their MSI Pro-2A

the name says it all.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 26th December, 2001, 07:38 AM
TranceBear's Avatar
Banned
 
Join Date: September 2001
Location: Denver, CO.
Posts: 290
Send a message via ICQ to TranceBear Send a message via AIM to TranceBear Send a message via Yahoo to TranceBear

Fixed it, another SB Live conflict, I put back my trusty Hercules soundcard and everything is back to normal.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 26th December, 2001, 04:29 PM
EPoX Tech's Avatar
EPoX Tech
 
Join Date: October 2001
Location: Seems not to matter
Posts: 4,720

Trancebear - what you have experienced is a common 8233 V-Link southbrige effect rather than an issue with the board in particular.
__________________
If you need EPoX BIOS eeproms in the UK, goto http://www.epox.org.....................
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 27th December, 2001, 07:42 AM
TranceBear's Avatar
Banned
 
Join Date: September 2001
Location: Denver, CO.
Posts: 290
Send a message via ICQ to TranceBear Send a message via AIM to TranceBear Send a message via Yahoo to TranceBear

Quote:
Originally posted by EPoX Tech
Trancebear - what you have experienced is a common 8233 V-Link southbrige effect rather than an issue with the board in particular.
HUH? This is common? What do you know about this or maybe a link? Thanks.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 1st January, 2002, 11:08 AM
TranceBear's Avatar
Banned
 
Join Date: September 2001
Location: Denver, CO.
Posts: 290
Send a message via ICQ to TranceBear Send a message via AIM to TranceBear Send a message via Yahoo to TranceBear

My secondary IDE is out again, what is this bug?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PS3 controller in 360 Controller case? Okie, dokie! raphael2040 Case Modifications 3 1st May, 2007 09:10 AM
Memory Controller and I/O Controller Failed to identify Everlasting Intel Motherboards & CPUs 3 15th November, 2005 10:06 PM
Secondary HD XP Install Dsherm112 General Hardware Discussion 0 17th February, 2005 10:31 PM
Secondary IDE Died dabaerman EPoX MotherBoards 3 23rd June, 2003 05:59 AM
8rda secondary ide problem Parak EPoX MotherBoards 4 18th December, 2002 04:35 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:54 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0