AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 02:44 AM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 9

Help please! problems w/ epox,xp,nvidia,athelon

Im a computer newbie so be gentle...

I have a EP-8KTA+ , 800 AMD Athlon, 512 PC133,Windows XP,Nvidia GeForce FX 5200, and PSC605.....i think thats all?

Anyway, my problems

#1. is that when i try to start or reboot my computer the red light will come on, but nothing on Bios? screen or startup....just black screen. I will have to push reset multiple times or flick switch in the back, by the power supply.....most of the time that works.

#2. the screen will freeze at times and completely bogs the computer....have to reboot (see problem #1.) to get it back. Also, the screen has to keep being readjusted.

#3. Sound on startup will skip (think techno music.....BBBBBBBBBBBBBBBBBB) for 3-5 seconds....then acts as if nothing happened.


Any help ?

Thanks in advance,
Charles
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 03:05 AM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

might be motherboard or powersupply.... mainly your motherboard.....
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 03:09 AM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 9

i posted this also in the motherboard forum, is there anything you could recommend?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 08:21 AM
offie's Avatar
Banned
 
Join Date: August 2003
Posts: 276

from my expierience with epox motherboards... its probably the main board as was said above.

try another make/model of motherboard and see what happens. also, ensure that your motherboard can support the Duron 800 is it?

offie
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 04:31 PM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 9

Its a Athlon 800
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia G80 HDCP problems clarified Gizmo Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 1 29th November, 2006 07:40 PM
Nvidia Driver Problems? QSDT Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 8 18th January, 2006 06:14 AM
Epox 8RDA3I + NVidia Forceware Sarcoma EPoX MotherBoards 3 2nd June, 2004 08:21 PM
NF2 drivers for new 8RDA+ ~ v2.0 (Epox) or v2.03 from nVidia? serlv EPoX MotherBoards 3 31st May, 2003 09:27 AM
Epox nVIDIA mobo. Lionfish EPoX MotherBoards 5 8th September, 2002 05:14 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:36 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0