AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 1st December, 2003, 10:41 PM
bostjan's Avatar
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 3

o/c problem,KHX 3200A or NF7-Sv2.0 problem

hy guys,my first post here
and here's dilema. i can only managed 210FSB(syncron with ram) and multi 10.5.everything above 210FSB gaves me BSOD and incrising Vdimm doesn't help,incrising timings doesn't help,incrising V chipset doesn't help. i suspect kingstons memory,because i have those bad ones with an A and i didn't pay any attention when i was buying them. my kingstons and better kingstons
Let me just tell u,that my 3200A doesn't even work on 2-3-2-6 timings with 200FSB,but 2-3-3-6.
Right now i have 210FSB*10,5 and 2-3-3-11.
__________________
NF7-s v.2.0
2500+&sk7
2X256 KingstonHX 3200A memory
Maxtor DM+9 SATA 120GB
9500pro
yamaha 20/10/40
WIN xp sp1
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd December, 2003, 02:35 AM
whatever's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: moon
Posts: 1,132

what is your max stable grand total clockspeed of your processor? we need to know where your CPU tops out first.
__________________
sig
HTPC
Conroe E6600 + stock cooler @ 3.2ghz
ATi X1950XTX 512 CrossFire
Triple WD Raptor 10k HDDs@ raid 0
50" Panasonic Plasma TH50PHD7UY
50" Panasonic Plasma TH50PH9UK
BetterCable SilverSerpent SVGA & DVI-D
Sony BWU-100A Blu-Ray PC Drive

p4 - superPi - 31 sec.
pM - superPi - 28 sec.
conroe - superPi - 14 sec.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd December, 2003, 09:26 AM
dod's Avatar
dod dod is offline
AOA Staff (should be working)
 
Join Date: June 2002
Location: Inverness
Posts: 4,014
Send a message via ICQ to dod Send a message via Yahoo to dod

Quote:
Originally Posted by bostjan
hy guys,my first post here
and here's dilema. i can only managed 210FSB(syncron with ram) and multi 10.5.everything above 210FSB gaves me BSOD and incrising Vdimm doesn't help,incrising timings doesn't help,incrising V chipset doesn't help. i suspect kingstons memory,because i have those bad ones with an A and i didn't pay any attention when i was buying them. my kingstons and better kingstons
Let me just tell u,that my 3200A doesn't even work on 2-3-2-6 timings with 200FSB,but 2-3-3-6.
Right now i have 210FSB*10,5 and 2-3-3-11.
Welcome to AOA bostjan
Have you tried the sticks individually to see if one of them is holding you back?
__________________
AOA Team fah
Asus P5Q pro, E8400, 4X2Gb XMS2 6400, 8800GT OC and a heap more HDD space
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2nd December, 2003, 12:23 PM
bostjan's Avatar
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 3

Quote:
Originally Posted by dod
Welcome to AOA bostjan
Have you tried the sticks individually to see if one of them is holding you back?
@whatever ,my MAX CPU speed is 2205MHz (210*10,5 with 2-3-3-11 timings),if i set 220FSB and let say multiplayer 9 it won't even boot,even if i set timings to 3-3-3-11.
@dod,i tried with single sticks and neverything is the same.i also run memtest,no errors what so ever. So i'm thinking of buying new set of good memory muduls of 3500 speed from geil.
__________________
NF7-s v.2.0
2500+&sk7
2X256 KingstonHX 3200A memory
Maxtor DM+9 SATA 120GB
9500pro
yamaha 20/10/40
WIN xp sp1
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 2nd December, 2003, 02:16 PM
bostjan's Avatar
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 3

Quote:
Originally Posted by dod
Welcome to AOA bostjan
Have you tried the sticks individually to see if one of them is holding you back?
i managed 220FSB,but only with multiplaier 8,anything above m8,doesn't boot.
__________________
NF7-s v.2.0
2500+&sk7
2X256 KingstonHX 3200A memory
Maxtor DM+9 SATA 120GB
9500pro
yamaha 20/10/40
WIN xp sp1
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem running 1T, Possible bios problem? Jay T EPoX MotherBoards 9 7th August, 2005 11:23 PM
usb Problem? Microgers87 General Hardware Discussion 5 27th August, 2003 05:44 PM
8rda+ problem? or cpu problem? m1ke101 EPoX MotherBoards 4 15th May, 2003 09:58 AM
Big problem with 8k5a2+ new problem Raedon EPoX MotherBoards 17 8th November, 2002 06:34 PM
CPU Problem? nab572 CRASHED! 15 6th June, 2002 09:47 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:11 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0