AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #21 (permalink)  
Old 6th March, 2005, 12:24 AM
WonderBread's Avatar
Member
 
Join Date: December 2004
Location: Mesa, AZ
Posts: 1,657
Send a message via MSN to WonderBread Send a message via Yahoo to WonderBread

any idea where i can get a modded BIOS?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 6th March, 2005, 01:31 AM
nodavilp's Avatar
Member
 
Join Date: June 2004
Posts: 58

Quote:
Originally Posted by WonderBread
I ran Memtest-86 v3.2 lastnight, but no matter what FSB over 200 with timings at 3-4-4-11 and voltage at 2.8(highest i can get w/ my board) i would get lots errors 40% into the first pass. this was in dual channel, would i get a different result if it was in single channel?
sounds like bad memory. Put memory on SPD,fsb 200 and run memtest with only one modul inserted and than do the same thing again with other memory modul. If you recive an error in memtest that means that you have defective memory and is malfunctioning, return the defective one to your memory vendor and swap a new one.

BTW Athlon m 2600xp is unlocked so why does the bios locks multi at 10?!
__________________
AMD AthlonXPm 2,2ghz,1,55v Epox 8rda3+,rev.3.2. kingmax ddr433, 2x512mb Powercolor r9800pro,r360=XT ANTEC 1080amg,430w Misty watercooling for CPU 107D,959nf,mx700,...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 6th March, 2005, 05:37 AM
WonderBread's Avatar
Member
 
Join Date: December 2004
Location: Mesa, AZ
Posts: 1,657
Send a message via MSN to WonderBread Send a message via Yahoo to WonderBread

Quote:
Originally Posted by nodavilp
BTW Athlon m 2600xp is unlocked so why does the bios locks multi at 10?!
i think its the BIOS thats limiting me, i would like to know if there is a modded BIOS for my mobo that i could download.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 6th March, 2005, 05:49 AM
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Hillsboro, Oregon
Posts: 157

Try Tic Tac's here

http://s6.invisionfree.com/undercloc...p?showtopic=10
__________________
Rig 1 MSI K9A2 Platinum, 6400+, 4 gig PC6400, 3870; and then MSI K9A2 CF, 5000+; Abit Fatal1ty AN8, Opteron 185; ASRock 939Dual VSTA, 4400+; EPoX 9NPA+ Ultra, 148 Opteron; Abit KN9 SLI, 5000+;Abit UL8, 3800+; Gigabyte 754 3200+; ASUS A8N-VM CSM, 3500+, ASRock Dual Sata-2, 3200+, Abit NF7-S; DFI NFII; EPoX 8RDA6+Pro.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 6th March, 2005, 06:53 AM
WonderBread's Avatar
Member
 
Join Date: December 2004
Location: Mesa, AZ
Posts: 1,657
Send a message via MSN to WonderBread Send a message via Yahoo to WonderBread

I did what nodavilp suggested and i found out that one of my Modules is bad . i stuck the good sitck in and it is running perfectly at 215fsb!! Now for the RMA process
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 07:21 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0