AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 3rd August, 2005, 03:50 PM
Member
 
Join Date: August 2005
Posts: 4

Anyone else having trouble with the New Epox 9NPa+ Bios that is out 07.28.05??

Tried twice now to upgrade, the last revision works fine (06.29.05) however this latest revision causes my system to reboot when trying to load windows.

I have tried modifying every setting I can think of, and I am not running anything out of spec...plus my system is rather light on periperhals so I am at a bit of a loss.

nothing major as I just flash back to the old version but wondering if others had the same problems

System specs:

AMD 64 Venice 3000
Epox 9NPA + Ultra
evga 6800gt
4 x 512 Crucial value memory
Western Digital 80gb SATA
Aopen DVD
Creative CD
Enermax 420w Noisetaker

System will get to windows screen and then just boot back to post, boots fine using the older bios.

Suggestions apprecaited, I have an email into Epox as well. Thanks
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 6th August, 2005, 06:35 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

A belated welcome to AOA, bozack!

Hmm. It's possible that having four sticks of Ram may be causing serious hassles. It's been a long time since you could run four modules. Nowadays, all of the four slots are usually there to gaze upon. In other words, they look nice, but you can't use all of them. Sigh. This information may be hiding in the fine print of the m'board's manual.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EPoX 9NPA (J) SLI Bios 06.10.05 9SLI5A06.BIN bradmax57 EPoX MotherBoards 2 17th October, 2005 04:08 AM
9NPA+ ultra athlon 64 x2 trouble jorgeguinan EPoX MotherBoards 11 12th October, 2005 04:22 AM
Anyone else having trouble with the New Epox 9NPa+ Bios that is out 07.28.05?? bozack EPoX MotherBoards 10 9th August, 2005 07:29 PM
Dual Core BIOS - 9NPA+ SLI and 9NPA+ Ultra EPoX Tech EPoX MotherBoards 46 1st August, 2005 04:52 PM
Trouble with the new bios for the 8rda+ Robin B EPoX MotherBoards 1 2nd February, 2003 12:36 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:17 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0