AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #21 (permalink)  
Old 23rd August, 2005, 02:44 PM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

Go to 11 instead of 7. nForce2 boards like 11 much better, although I'm not sure it will solve your problem.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 23rd August, 2005, 05:51 PM
Member
 
Join Date: February 2005
Location: Grimsby (YUK!), UK
Posts: 155

Quote:
Originally Posted by gizmo
Go to 11 instead of 7. nForce2 boards like 11 much better, although I'm not sure it will solve your problem.
no, i'm not convinced it will, but i'll certainly try

I've complained back to Dabs about my Matrix memory and they say they've tested it and it's fine so they're sending it back. sounds a bit cack to me.
__________________
Remember - the glass is half full if you're filling it, and half empty if you're emptying it

rig: a7n8x-x, Xp-m 2200 , 3/4 gig mem, fx5200, akasa carnival - 46c stable,

cheers once more to rondog

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 28th November, 2005, 07:38 PM
Member
 
Join Date: February 2005
Location: Grimsby (YUK!), UK
Posts: 155

well they took it back after two tries and didn't bother replacing it or letting me know what they'd found...

now i've got a new problem :/

it's resetting itself - not going to BSOD at all (despite reset still being supressed). quite frequently!
__________________
Remember - the glass is half full if you're filling it, and half empty if you're emptying it

rig: a7n8x-x, Xp-m 2200 , 3/4 gig mem, fx5200, akasa carnival - 46c stable,

cheers once more to rondog

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 29th November, 2005, 07:56 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

Quote:
Originally Posted by Streethawk
no, and i'm not sure how to... stick a multimeter in it ?
Set the Multimeter to AC voltage and a range that handles 240 jolts(if necessary). Don't let the probes touch each other while they're "hot." I assume that Britain has a reliable power grid--but ya never know until you meter it.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 4th December, 2005, 08:09 PM
Member
 
Join Date: February 2005
Location: Grimsby (YUK!), UK
Posts: 155

i'm always wary of sticking anything that isn't a 3-pin plug in a socket!!!

the PC is stable now once booted, but it's not booting first time at all - it beeps and has to have another go...

always have to tell it not to go into safe mode, or sometimes it makes me go to BIOS and i have to exit w/o saving.

it's starting to get annoying and i'm not sure what's causing it. I'm pretty sure that the previous problem was to do with overheating - the fan got turned down by accident. the GPU fan is making a horrible noise each time i boot, for up to 30 secs... surely it can't be that!
one other problem. the speakers are making a noise when i move the mouse - it's louder in firefox, but definitely there for normal stuff like word too! i have a usb mouse and an old pair of active cheapo speakers (nicked from work!)
__________________
Remember - the glass is half full if you're filling it, and half empty if you're emptying it

rig: a7n8x-x, Xp-m 2200 , 3/4 gig mem, fx5200, akasa carnival - 46c stable,

cheers once more to rondog

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8rda3+ Rev 3.3 unstable fastbreak EPoX MotherBoards 0 5th August, 2004 02:44 AM
No wonder it was unstable... RussianMissile1 Cooling & Temperature Monitoring 3 3rd April, 2004 05:20 PM
[8RGM2i] Unstable in 3d? Itachi EPoX MotherBoards 14 7th January, 2004 09:36 AM
FSB 210Mhz= unstable ... Teo1 EPoX MotherBoards 4 19th December, 2002 09:52 PM
vid oc became unstable jmajik Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 6 16th October, 2002 05:05 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:47 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0