AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 22nd September, 2005, 08:10 AM
Member
 
Join Date: August 2005
Posts: 2

Change Multilplier Settings

Hi

It would be much appriciated if someone can help me in changing my K6-2 533mhz multiplier from 5.5 to something better. The K6-2 is running on a USI Pro283 motherboard and SiS540 Chipset.

Thanx
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24th September, 2005, 01:06 AM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

Welcome to AOA, woll woll!

Bump up calypso.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 26th September, 2005, 08:16 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

Searching through the cob webs.. I had a couple of K6-2 rigs with Via chipsets, both of the Soyo mainboards went bad by burning a square on the m'board near the input power regulation circuit. A pal's Soyo special did the same thing. Fortunately, it was a sloow motion burn!

If I remember correctly, 5.5 was the best Multiplier, she wouldna take more.
I might be wrong about that.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Say There! Is it hot enough for ya...to change? Daniel ~ Random Nonsense! 16 30th September, 2006 06:19 PM
Change robbie AOA's Community Support 14 24th January, 2006 12:33 PM
Change your Course Now dod Mookydooky's Just for laughs! 1 6th May, 2004 12:46 PM
First (for a change) LutaWicasa Intel Motherboards & CPUs 7 21st September, 2002 08:37 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:34 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0