AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 13th October, 2005, 10:43 PM
Member
 
Join Date: October 2005
Posts: 1

Angry epox 8kda3+pro won't start

I have a problem with my epox 8kda3+pro, the thing is that it doesn't want to start, when i push the power button it shows code ff and then goes off when i connect the two pins that power button goes to it starts for 5 sec shows code 26 and goes off. I tried two different power supplies, please help if anywone know what's wrong. Thanks
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th October, 2005, 04:26 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

Welcome to AOA Forums, qcarmacq!

EpOX owners, a little help please.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epox 8kda3+, serious problem notzep EPoX MotherBoards 7 23rd September, 2006 01:48 PM
EpoX EP-8KDA3J doesnt start! leo_m83 EPoX MotherBoards 7 31st August, 2004 03:00 PM
8KDA3+ Will Not Pick Up I-net connection on start up razorray EPoX MotherBoards 2 30th August, 2004 02:42 AM
Epox 8kda3+ Overclocking Help IronFire EPoX MotherBoards 17 20th August, 2004 12:49 PM
Can't "start"PCI card - Epox 8RDA+ and Epox 8k9a Rudzer EPoX MotherBoards 10 18th January, 2003 10:04 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:31 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0