AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 14th October, 2005, 01:31 AM
BobyJo's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: NC Texas
Posts: 516

Question A64 3500 NewCastle, Free

About a month ago, I requested an offer to fix a Winchester 3500.
Pins were badly bent, so no-one offered to fix it.
After exhausting all avenues, I called AMD.
Talked to Alex, was told to send the processor to him.
He issued a RMA # and I sent the cpu w/hs & fan to him.
Today I received a new PIB NewCastle 3500 from AMD at NO CHARGE WOW. AMD RULES BIG TIME!
The stepping is CAA2C so someone tell me if this thing is a pretty good one or not.
I am gonna get a board and build a new system.
This one I am gonna sell.
__________________
DFI LP NF4 Sli-D 606
A64 X2-4800
Zalman CNPS7000Cu
Sapphire X1950 Pro XGWarCat6.12's
Hatachi SATA2 160gb
Seagate IDE 50gb backup
2x1gb Corsair XMS
OnBoard w/Logitech 5.1
ASUS 16x DVDr, Teac 1.44
Pioneer DL 16x DVDrw EMC7.5
Tsunami Dream Blk w/blue lights
Windows XP Pro SP2
OCZ XGamer 700Watt PS
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th October, 2005, 01:58 AM
Exile69's Avatar
Member
 
Join Date: July 2005
Location: Virginia, United States
Posts: 1,264
Send a message via AIM to Exile69 Send a message via MSN to Exile69

Awesome! Looking forward to details, maybe pricing..
__________________
Research Ron Paul

AOA Team fah

Abit NF-M2 | XFX 8600GT | AM2 X2 3800+ | 2Gb G.Skill DDR2 800 | Aspire X-QPack | 250Gb Western Digital | Creative X-Fi + Logitech X530 5.1
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14th October, 2005, 05:26 PM
BobyJo's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: NC Texas
Posts: 516

Question

I have, cases, power supply, everything to build another system except a mainboard.
I need a nice mainboard, and a good video card.
I do not want to spend a lot of money.
I sold the extra 9800Pro to my neighbor for $100.
If I still had it I could use it now.
Ya never know when something like this will come up. I have a 8500 Pro and a 9100Pro. The 9100 is a 8500 flashed with a new bios and it runs at 300/300. Performs great but I don't know if anyone would want to buy the system with that card in it. O'Well, just take one step at a time and see how it goes.
__________________
DFI LP NF4 Sli-D 606
A64 X2-4800
Zalman CNPS7000Cu
Sapphire X1950 Pro XGWarCat6.12's
Hatachi SATA2 160gb
Seagate IDE 50gb backup
2x1gb Corsair XMS
OnBoard w/Logitech 5.1
ASUS 16x DVDr, Teac 1.44
Pioneer DL 16x DVDrw EMC7.5
Tsunami Dream Blk w/blue lights
Windows XP Pro SP2
OCZ XGamer 700Watt PS
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Anyone! please. amd3500+newcastle MeT_Badger AMD Motherboards & CPUs 10 25th August, 2005 12:31 AM
Winchester or Newcastle? RichardF 64 Bit computing 15 15th March, 2005 10:34 PM
NewCastle Temps FlareDust Cooling & Temperature Monitoring 2 6th August, 2004 09:51 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:08 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0