AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 21st March, 2002, 08:16 PM
JAWS's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Daytona Beach
Posts: 124

Reformat for XP?

I know this is old news, but I'm finally getting an xp.

Has it been confirmed, to reformat my HD after I install my xp? I remember reading something about the SSE function.

Sorry if this has been discussed before. Thanks
__________________
"Only a surfer knows the feeling"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 21st March, 2002, 10:23 PM
TranceBear's Avatar
Banned
 
Join Date: September 2001
Location: Denver, CO.
Posts: 290
Send a message via ICQ to TranceBear Send a message via AIM to TranceBear Send a message via Yahoo to TranceBear

It is always better to re-format.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22nd March, 2002, 12:10 AM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

yup, clean installs are always good.
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 23rd March, 2002, 01:37 AM
bldegle2's Avatar
Member
 
Join Date: February 2002
Posts: 222

Cool xp

not needed, false rumor when they first came out.

BUT, you must make sure the bios supports the XP, so check that first, then go for it, your system will work just fine, that is, assumming it is working cherry right now.

sumtimes i wonder.

baldy
__________________
Opty's 939 single and dual, DFI, AsRock, Gskill & Team, clocked of course...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
reformat or reinstall AlternateVirus EPoX MotherBoards 4 10th February, 2003 09:16 PM
Reaching Dos to Reformat... Daniel ~ Random Nonsense! 9 24th November, 2002 08:26 AM
Am Lazy!! Do Not Want To Reformat!!! Plz Help! CeleryMan CRASHED! 8 11th August, 2002 07:54 AM
Planning a reformat Betty OS, Software, Firmware, and BIOS 4 7th May, 2002 04:34 PM
Reformat didn't catch SteveI ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 5 24th September, 2001 03:39 AM


All times are GMT +1. The time now is 11:57 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0