AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 16th April, 2002, 04:52 AM
whatever's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: moon
Posts: 1,132

[M]Duron 1Ghz@ 201mhz FSB (1212mhz)

As the topic said, it is running at 201mhz FSB on a Duron 1Ghz with Epox 8K3A.

The score isn't all that special but it's good for a Duron setup me thinkx.. It's at CAS2.5. I'm happy now
Attached Thumbnails
[M]Duron 1Ghz@ 1.2Ghz@ 201mhz FSB Oh Yeahh-duron-6-x-201-cas2.5.png  
__________________
sig
HTPC
Conroe E6600 + stock cooler @ 3.2ghz
ATi X1950XTX 512 CrossFire
Triple WD Raptor 10k HDDs@ raid 0
50" Panasonic Plasma TH50PHD7UY
50" Panasonic Plasma TH50PH9UK
BetterCable SilverSerpent SVGA & DVI-D
Sony BWU-100A Blu-Ray PC Drive

p4 - superPi - 31 sec.
pM - superPi - 28 sec.
conroe - superPi - 14 sec.

Last edited by whatever; 16th April, 2002 at 03:54 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16th April, 2002, 08:40 AM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

that's still rather impressive.
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16th April, 2002, 01:55 PM
dimmreaper's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: road to insanity
Posts: 5,347
Send a message via ICQ to dimmreaper Send a message via AIM to dimmreaper

That Duron should easily do 1.3GHz with 2.1V . . . mine does 1.32GHz . . . .
__________________
¤ Jeffery ¤

Wishing you were someone else is a waste of the person you are. - Kurt Cobain

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 16th April, 2002, 02:27 PM
whatever's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: moon
Posts: 1,132

Quote:
Originally posted by dimmreaper
That Duron should easily do 1.3GHz with 2.1V . . . mine does 1.32GHz . . . .
yeah mine's at 2.10 Vcore too.. but the CPU is maxed out at around that total mhz. I've been struggling with it for the past week Nice CPU clockspeed you got there..

mrpcman,
Thanks..

http://portfolio.iu.edu/skrska/Duron_201FSB_WCPUID.png
__________________
sig
HTPC
Conroe E6600 + stock cooler @ 3.2ghz
ATi X1950XTX 512 CrossFire
Triple WD Raptor 10k HDDs@ raid 0
50" Panasonic Plasma TH50PHD7UY
50" Panasonic Plasma TH50PH9UK
BetterCable SilverSerpent SVGA & DVI-D
Sony BWU-100A Blu-Ray PC Drive

p4 - superPi - 31 sec.
pM - superPi - 28 sec.
conroe - superPi - 14 sec.

Last edited by whatever; 16th April, 2002 at 02:30 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 20th April, 2002, 11:28 AM
SiGmA_X's Avatar
Member
 
Join Date: April 2002
Location: Portland, OR
Posts: 1,529
Send a message via ICQ to SiGmA_X Send a message via AIM to SiGmA_X Send a message via MSN to SiGmA_X Send a message via Yahoo to SiGmA_X

Nice speed.

How can I boast the voltage higher then what my BIOS lets me? My BIOS has up to +.100 I believe. Some times, when I have the Voltage up at +.050 and the FSB at like 148 it crashes often. I was told that this might be because of the voltage. So I boasted the voltage up to +.100 and it still crashes. Can some one explain how voltage/FBS ratios work to me please?

Thankx
__________________
"In war, it is not the goal to die for your country, but rather to make the other bastard die for his!"
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 20th April, 2002, 08:59 PM
whatever's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: moon
Posts: 1,132

Quote:
Originally posted by SiGmA_X
Nice speed.

How can I boast the voltage higher then what my BIOS lets me? My BIOS has up to +.100 I believe. Some times, when I have the Voltage up at +.050 and the FSB at like 148 it crashes often. I was told that this might be because of the voltage. So I boasted the voltage up to +.100 and it still crashes. Can some one explain how voltage/FBS ratios work to me please?

Thankx
Thanks
The mobo I'm using offers upto Vcore 2.20V so I didn't have to do voltage mod on it. Dimm Voltage is available upto 3.20V.

Have you tried to down the multi and up the fsb? Is your CPU temp good?
__________________
sig
HTPC
Conroe E6600 + stock cooler @ 3.2ghz
ATi X1950XTX 512 CrossFire
Triple WD Raptor 10k HDDs@ raid 0
50" Panasonic Plasma TH50PHD7UY
50" Panasonic Plasma TH50PH9UK
BetterCable SilverSerpent SVGA & DVI-D
Sony BWU-100A Blu-Ray PC Drive

p4 - superPi - 31 sec.
pM - superPi - 28 sec.
conroe - superPi - 14 sec.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems w my Duron 1ghz jorj AMD Motherboards & CPUs 18 12th June, 2005 02:43 AM
how to Overclocking Duron 1.1GHz? karnaughboy General Hardware Discussion 10 2nd September, 2003 01:24 PM
Hey I'm getting a Duron 1Ghz soon! FerrariF50 AMD Motherboards & CPUs 32 27th April, 2002 05:16 AM
Duron 1Ghz how fast? FerrariF50 AMD Motherboards & CPUs 24 28th March, 2002 09:40 PM
Duron 1.2ghz @ 1450 Carmine_Paterno AMD Motherboards & CPUs 2 21st February, 2002 09:52 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:20 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0