AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 28th September, 2011, 08:33 PM
sasrob's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: BRISTOL UK
Posts: 445

old epox 9npa mob no video?

out of the blue iv lost video from my graphics card(pci-e) but iv tested the card and on that pc the card boot up fine and loaded in to windows xp fine. my pc loads up fine but just no video? the sound of window xp starting up fine? iv put in a old graphic 32mb pci card and it booted up fine? can a pci-e slot really die or do any one know what's going on?
__________________


sabertooth 990FX
amd FX8350 @4.2ghz
16GB 1600mhz hyperX ram
AMD HD7970 3GB asus DCPC graphics
hyperX 120GB SSD
WD 320GB hard drive
1TB,500GB working over usb3
corsair HX850 psu
aerocool cyclone black case
window 8.1
asus monitor 24" 1920x1200 res.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd October, 2011, 07:06 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,951

Maybe a careful inspection of the slot's/Vidcard's pins may reveal something?
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd October, 2011, 08:44 PM
sasrob's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: BRISTOL UK
Posts: 445

i did the other day. all i found really was a lot of dust around the pci-e i gave it a good clean tested it out and it was working again? can dust really stop a pci-e slot from working? i took a good look at the slot and the graphic card but could not see anything? iv tested it daily it its booting fine now? i could only put it down to the dust?
__________________


sabertooth 990FX
amd FX8350 @4.2ghz
16GB 1600mhz hyperX ram
AMD HD7970 3GB asus DCPC graphics
hyperX 120GB SSD
WD 320GB hard drive
1TB,500GB working over usb3
corsair HX850 psu
aerocool cyclone black case
window 8.1
asus monitor 24" 1920x1200 res.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 6th October, 2011, 10:15 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,951

Glad your machine is humming again!
Dust? I'm afraid to open my box, the piles of it must be shameful!
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epox 9NPA+Sli Bios.. Nate-X AMD Motherboards & CPUs 0 17th October, 2008 05:29 AM
OCing EPoX EP-9NPA-SLI Flowdrip EPoX MotherBoards 2 17th March, 2006 01:59 PM
Epox 9npa+ w/ big video card ostap EPoX MotherBoards 19 23rd November, 2005 05:34 PM
Epox 9npa+ problems? VoK EPoX MotherBoards 14 20th August, 2005 10:43 PM
Epox 9NPA+ althes EPoX MotherBoards 5 15th May, 2005 04:06 PM


All times are GMT +1. The time now is 09:12 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0