AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #21 (permalink)  
Old 9th August, 2002, 10:55 PM
Chief Systems Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Europe
Posts: 13,075

Quote:
Originally posted by Medic6666
you dont have to pay custom duties.

Unless of course customs actually open the package, check it and see you bought it.
I believe that under UK C&E, processing equipment is not liable to duty. VAT maybe...

AidanII
__________________
Any views, thoughts and opinions are entirely my own. They don't necessarily represent those of my employer (BlackBerry).
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 9th August, 2002, 11:02 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

I had to pay quite a bit when they picked up one of the GF3's I bought from the US... I bought two, they were shipped in two boxes. One was picked up (and I had to pay extra) but the other one arrived without being picked.

__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 09:23 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0