AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > AMD Motherboards & CPUs

AMD Motherboards & CPUs Questions or comments on AMD products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rating: Thread Rating: 4 votes, 5.00 average.
  #1 (permalink)  
Old 21st September, 2002, 07:10 AM
ataxy's Avatar
Member
 
Join Date: August 2002
Location: montreal canada
Posts: 6

since you can set it true it can you bypass it

i know and i have accepted that the kt266 does not have 1/5 or 1/6 divider for the pci bus but if the chipset does not implement it can you bypass it from the clock generator if it support it by bios mod or electronic mod
__________________
Aopen AX3SP-U/tualatin celeron 1.1aghz@1.466ghz/524mb 133mhz/50gig HDD/WIN 2k pro(ntfs partitioning)/asus geforce4 mx440 64mb ddr 270core/400mem@320core/480mem 4xAGP/320w PS
tyan trinity 400/PIII 733mhz/160mb pc100/10gig hdd/prophet 4000xt agp 2x
Pc chips ml758r/PIII 500mhz/64mb pc100/1.7 gig hdd/sis630 grafix chipset

Last edited by ataxy; 21st September, 2002 at 11:56 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 22nd September, 2002, 04:55 AM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

I don't think it's possible without serious mods to the entire chipset itself, both at the BIOS level and perhaps in the physical chipset. I have no idea how it can be accomplished and I've never heard of anyone trying. I think most people would just get another board.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22nd September, 2002, 05:59 AM
ataxy's Avatar
Member
 
Join Date: August 2002
Location: montreal canada
Posts: 6

ya thats what i tought
__________________
Aopen AX3SP-U/tualatin celeron 1.1aghz@1.466ghz/524mb 133mhz/50gig HDD/WIN 2k pro(ntfs partitioning)/asus geforce4 mx440 64mb ddr 270core/400mem@320core/480mem 4xAGP/320w PS
tyan trinity 400/PIII 733mhz/160mb pc100/10gig hdd/prophet 4000xt agp 2x
Pc chips ml758r/PIII 500mhz/64mb pc100/1.7 gig hdd/sis630 grafix chipset
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bypass Windows Vista Activation Indefinitely chrisbard OS, Software, Firmware, and BIOS 0 16th March, 2007 02:47 PM
Sony to bypass the PC for its optical disc devices in 2007 Gizmo General Hardware Discussion 1 29th October, 2006 05:37 PM
Is True!!!! Strongwolf Random Nonsense! 3 22nd August, 2006 05:48 PM
How To Bypass WGA Validation Check And Stop All The WGA Nags Kai_2040 OS, Software, Firmware, and BIOS 3 30th April, 2006 10:53 AM
ET, is it true that... -CTPAX- EPoX MotherBoards 12 25th November, 2002 02:35 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:25 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0