AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Software > Benchmarking

Benchmarking Post your Benchmarks here!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #41 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 12:08 PM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

at new speed i have 3d mark cracked and try to posted online and it got me will i get in **** 6462
Attached Thumbnails
3D Mark 2003 scores here-overclocking-pasted-xt-with-pro2.jpg  
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 12:11 PM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

Quote:
Originally Posted by scottman
at new speed i have 3d mark cracked and try to posted online and it got me will i get in **** 6462
nice score, how high will your ram go? just keep going bit by bit until you start to see artifacts then back of a little
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 12:18 PM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

i not going no higher but this is my card i only have ddr 1 ram on it i guest it will go lot higher but i only wanted to beat 6250 cause now i have bested pc in my town and i only 15 lol i am god i showed that guy with the 5950fx ultra that Ati is king
http://www.hightech.com.hk/html/iceq9800_pro.htm
http://www.tweaknews.com/reviews/iceq/index10.php
http://ohls-place.com/nuke/modules.p...ticle&sid=3781
http://www.gotapex.com/reviews.php?r...ice/index.html
http://www6.tomshardware.com/firstlo...210/index.html
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 08:47 PM
Pitch's Avatar
AOA Staff
Asteroids Champion, Maeda Path Champion, Disco Racer Champion, Alpha Bravo Charlie Champion, Van Champion
 
Join Date: February 2004
Location: The cake is a lie.
Posts: 5,025
Send a message via MSN to Pitch

Scottman, overclock that 9800pro into a 9800xt.

ATI > nVidia.

Oh and a bloody nice Heatsink aswell.
__________________


XBL/PNS = neolad
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 10:14 PM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

i got it going pasted XT now i at 332 core and 382x2ram i still think it can go a lot higher cause it not heating up still i love this card
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 10:16 PM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

i knew this card was good when i got it i looked 4 something with a good heat sink cause i knew i was going to overclock i love HIS
Attached Thumbnails
3D Mark 2003 scores here-432core-and-382x2ram.jpg  
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 10:18 PM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

i am fully into this now i want to start my cpu but i not sure to do fsb or XXX i not sure if my Geil ram is ok 4 overclocking i don't want to have to change the power settings cause i hate burning and braking ****
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #48 (permalink)  
Old 17th March, 2004, 10:36 PM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

Quote:
Originally Posted by scottman
i not going no higher but this is my card i only have ddr 1 ram on it i guest it will go lot higher but i only wanted to beat 6250 cause now i have bested pc in my town and i only 15 lol i am god i showed that guy with the 5950fx ultra that Ati is king
http://www.hightech.com.hk/html/iceq9800_pro.htm
http://www.tweaknews.com/reviews/iceq/index10.php
http://ohls-place.com/nuke/modules.p...ticle&sid=3781
http://www.gotapex.com/reviews.php?r...ice/index.html
http://www6.tomshardware.com/firstlo...210/index.html
oh dear not another 15year old god only joking been there myself but your doing very well all the same
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #49 (permalink)  
Old 18th March, 2004, 03:15 AM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

bradmax57 is that newcastle in australia or enland i live in australia get me a job man i want money
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #50 (permalink)  
Old 18th March, 2004, 09:56 AM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

Quote:
Originally Posted by scottman
bradmax57 is that newcastle in australia or enland i live in australia get me a job man i want money

LOL England, actually one of my friends has just moved to Melborne to live, ill probably go and visit next year
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #51 (permalink)  
Old 18th March, 2004, 10:32 AM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

i broke 6600 yay overclocked to 438.75 and 384.75 work fine i not going no higher now
Attached Thumbnails
3D Mark 2003 scores here-don-t-want-over-clock-more  
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #52 (permalink)  
Old 18th March, 2004, 10:33 AM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

i happy cause at stock i got 5800 and overclocking just the card i can get up to 6600 that is really good
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #53 (permalink)  
Old 18th March, 2004, 10:56 AM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

Quote:
Originally Posted by scottman
i happy cause at stock i got 5800 and overclocking just the card i can get up to 6600 that is really good
Yep not bad at all
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #54 (permalink)  
Old 18th March, 2004, 12:07 PM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

oi i want to overclock my cpu brad i have a P4 3.0 and i geting 54oC should i overclock or wait till i get watercooling in a few months i have to buy 2 cold cathode firsted then i going to put green dye in the water can i overclock my ram it isn't the really good Geil stuff PC-3200 1024MB GeIL DDR CAS 2.5 (2x 512mb)
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36
i wanted this stuff but i got the cheaper 1 cause i didn't have lots of money
GeIL Ultra Platinum PC3200 400MHz Dual Channel DDR Kit
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=18
there have the same ram in both stick right so what the differents is it the timings
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #55 (permalink)  
Old 18th March, 2004, 04:00 PM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

Quote:
Originally Posted by scottman
oi i want to overclock my cpu brad i have a P4 3.0 and i geting 54oC should i overclock or wait till i get watercooling in a few months i have to buy 2 cold cathode firsted then i going to put green dye in the water can i overclock my ram it isn't the really good Geil stuff PC-3200 1024MB GeIL DDR CAS 2.5 (2x 512mb)
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36
i wanted this stuff but i got the cheaper 1 cause i didn't have lots of money
GeIL Ultra Platinum PC3200 400MHz Dual Channel DDR Kit
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=18
there have the same ram in both stick right so what the differents is it the timings
oi! 54C is quite high for a p4 but then again you are in aus... my 3.0 @ 3.4 used to be at about 45C, as far as the memory goes they may both be 5ns chips but thats not necessarily the same chip they use, also the gold plating and the fact that they are hand picked could also be the difference, im getting some of this tomorrow http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=28
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #56 (permalink)  
Old 19th March, 2004, 05:19 AM
Member
 
Join Date: March 2004
Posts: 5

Hey I just tried this because my machine is being a jerk. I scored 1600 or somewhere in there. What is wrong?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #57 (permalink)  
Old 19th March, 2004, 06:56 AM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

i haven't over clock from that lasted tested and now my card is screwed i so pissed i trying to get it to go back as a return i know it isn't right but i have too cause i will go without system other wise does any1 now were i can get a cheap card i am never overclocking again thank u 4 all your help overclocking is evil the core burnt out i think they will b able to tell won't they and i won't get a new card
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #58 (permalink)  
Old 19th March, 2004, 10:08 AM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

Quote:
Originally Posted by scottman
i haven't over clock from that lasted tested and now my card is screwed i so pissed i trying to get it to go back as a return i know it isn't right but i have too cause i will go without system other wise does any1 now were i can get a cheap card i am never overclocking again thank u 4 all your help overclocking is evil the core burnt out i think they will b able to tell won't they and i won't get a new card
Sorry to hear that unfortunately overclocking is putting what ever concerned out of spec and thus technically out of warranty, does it work at all?
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #59 (permalink)  
Old 19th March, 2004, 10:25 AM
scottman's Avatar
Member
 
Join Date: March 2004
Location: At the BackDoor
Posts: 290
Send a message via AIM to scottman Send a message via MSN to scottman

no but can they tell that is my question
i don't even know if it was the overclocking that killed it
cause it work today then when i got home was dead and i didn't overclock today at all i only overclock it 4 like 60mins max
__________________
P4 3.0 800mhz fsb
Geil PC 3200 DDR ram 1gig dual channel
MB Abit IC7 MAX 3 i love this board
ATI HIS 9800 Pro IceQ BRAND NEW CARD REPLACED
120 gig Sata 80 gig ATA
Logitech Z5300
Housed in Thermaltake Xaser III 2000A
550 watt Antec True Control
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #60 (permalink)  
Old 19th March, 2004, 11:06 AM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

Quote:
Originally Posted by scottman
no but can they tell that is my question
i don't even know if it was the overclocking that killed it
cause it work today then when i got home was dead and i didn't overclock today at all i only overclock it 4 like 60mins max
ummm im not sure if they can tell or not, but are you 100% its the card that is broken... what happens from the moment you turn your pc on.
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3D Mark 2003 Razorfish Benchmarking 208 2nd March, 2007 05:45 PM
Mark 05 Strongwolf Random Nonsense! 3 1st August, 2006 01:33 PM
Some serious mark scores? Jessman512 EPoX MotherBoards 11 21st December, 2005 05:44 PM
3D Mark 2003 (i know) Razorfish AMD Motherboards & CPUs 74 22nd June, 2004 09:57 PM
3D Mark 2003 Razorfish Benchmarking 10 14th June, 2004 11:57 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:21 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0