AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 16th January, 2003, 06:14 PM
Darkest's Avatar
Member
 
Join Date: January 2003
Posts: 179

Radeon 9700 Pro & 3.0 Drivers

Hey all, I'm having a bit of a problem and I was hoping someone could help me out. I am running a HIS Excalibur 9700Pro and when I try to run the 3.0 drivers in 98SE I crash to blue screen everytime I try to access the settings. I have tried deleting the old drivers before install, updating the chipset drivers, even going so far as to leave all settings the same and going in and manually installing the 3.0 drivers. When I do the last it works in a funny funky kinda way, I can get into settings and run direct x 9.0 stuff, just when I hit certain tabs in settings I crash to blue screen. My current system consist of...

Soyo KT400 Ultra (No laughing
Aforementioned 9700 pro
AMD 2200@11.5*167fsb 1/5 divider on board (Yep, I've tried it without over clocking)
No name PC3200@ 2-2-6-2

I could really use the help, Thanks all,
Jon
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16th January, 2003, 11:39 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

I've read that people have problems with the 3.0 drivers. Perhaps using 2.5's until 3.0's have the bugs ironed out is a good idea.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 18th January, 2003, 05:39 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

Welcome to AOA's Forums, Darkest!
(Where were my manner's?)

Any progress with the driver problems?
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 19th January, 2003, 03:26 AM
Darkest's Avatar
Member
 
Join Date: January 2003
Posts: 179

Thank you very much, I'm happy to be here. I've been reading for a while and found the people here to be great
No luck yet with the driver, I'm going to trash my current 98 install and start from scratch and see if that helps. I spent the better part of last night fighting with the bloody thing with no luck at'all. I'm hoping it isn't the card. :P
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 19th January, 2003, 06:43 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

A reinstall of the OS sounds like a good move. Personally, I wipe the partition (re-format) between OS installations. If an OS gets really weird before I decide to, or am forced to do a fresh installation I like to fdisk the drive before re-formatting it. But that's just me.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
radeon 9700 into a pro? BackBreaker Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 7 20th July, 2004 02:07 PM
8RDA3+ & Radeon 9700 pro luany EPoX MotherBoards 1 26th March, 2004 11:17 PM
I can't get my Epox drivers to work with my Radeon 9700 Pro gogetadbl EPoX MotherBoards 4 6th May, 2003 04:19 AM
8RDA+..problems with Radeon 9700 drivers Omypoo EPoX MotherBoards 6 24th December, 2002 06:19 PM
?@Radeon 9700 and 8RDA+ JNav89GT EPoX MotherBoards 2 10th December, 2002 08:43 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:37 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0