AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 23rd February, 2003, 01:01 PM
Patrick Bateman's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: Sydney Australia
Posts: 1

Unhappy 4G4A+...major problems

OK here's the setup

P4 2.4GHz @ 3.042 1.525v
Epox 4G4A+
256 DDR @338 on 1:1 divider
80 GB seagate
Soundblaster Live 5.1 DE
Logitech freedom optical
Diamond voice 56K ext modem

Ok I was happily working away on it when the system decided to slow down then proceeded to freeze. So I thought Huston we have a problem. I rebooted and the system stopped on 86h (reserved) on the post code LED. Rebooted again this time it stopped on 65h (Initialize PS/2 mouse).

So I thought try a different power supply, this is when things got really weird. Hit the power button...nothing...zip, zilch, zero! Walked away cursing and muttering then a couple of minutes later I hear a beep, then alarms start sounding, this time it stops on C1h (detect memory).

So I put the original PSU back in same thing happens. I'm thinking that this mobo has run up the curtain and joined the choir invisible! What do you guys think?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd February, 2003, 05:38 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

Welcome to AOA Forums, Patrick!

Why not see if backing the box down to stock(the Clock Speed that the processor runs at when its right out of the box) makes a difference?
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Major Problems Agentsmith413 CRASHED! 4 13th September, 2004 05:00 PM
major gfx problems graftonater CRASHED! 2 30th May, 2004 05:33 PM
Major Problems With My Epox 8K5A2+ thebigjigga AMD Motherboards & CPUs 9 15th January, 2003 04:01 AM
4G4A+ OC problems Alexandrus EPoX MotherBoards 9 9th September, 2002 12:29 PM
Win XP / 4G4A problems - pls. help! fuzion EPoX MotherBoards 2 27th August, 2002 12:44 AM


All times are GMT +1. The time now is 03:16 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0