AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 30th May, 2003, 01:57 AM
Member
 
Join Date: May 2003
Location: massachusetts
Posts: 2
Send a message via AIM to robo2tony Send a message via Yahoo to robo2tony

Unhappy win2k boot screen freeze/fizzle

First let me say on this first post of mine that these boards seem to be a beautious el dorado of knowledge and community.

I only hope to contribute.

Anyway...

I have:
Epox 8RDA+
AMD 2400XP
512 PC3200 DDR Samsung
Albatron GeForce4 Ti4600
SB Live!
ect, ect, ect...

I think what I am having is a driver issue or video issue, for after I installed the newest Nvidia drivers and rebooted into win2k professional (service pack 3) the process halted into an array of jagged, horizontal lines across the screen right before it went into windows.

It just remains like this.

Any suggestions?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 30th May, 2003, 07:47 AM
CCW's Avatar
CCW CCW is offline
Member
 
Join Date: March 2003
Location: Suffolk, UK
Posts: 345

The refresh rate might be too high with the new drivers, win2k has a 60hz refresh rate problem, do you have a spare monitor you can hook your system up to???

Craig
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 30th May, 2003, 04:05 PM
Member
 
Join Date: May 2003
Location: massachusetts
Posts: 2
Send a message via AIM to robo2tony Send a message via Yahoo to robo2tony

Yea, I tried putting it on another moniter and I also tried doing the whole thing over in XP, still the same sort of problem except this time the screen flickered twice then went black.

I know the card is fine because I put it in another machine and it worked fine.

Tonight... I may try flashing the bios and upgrading it.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
random freeze - no blue screen acgraham CRASHED! 22 18th June, 2006 11:02 AM
8RDA3+ vcore over 1.725V = crash, freeze, wont boot Veky EPoX MotherBoards 9 3rd June, 2003 08:57 PM
Anyone notice slower boot up with 8rda+ & win2k? Kosmic1 EPoX MotherBoards 9 5th December, 2002 04:20 PM
8k3a+ and freeze on XP boot evil.jelly EPoX MotherBoards 4 14th November, 2002 02:04 PM
Win2k Boot CD SteveI OS, Software, Firmware, and BIOS 2 27th October, 2001 03:02 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:03 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0