AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 20th October, 2004, 06:21 AM
ffactoryxx's Avatar
Member
 
Join Date: June 2003
Posts: 61
Send a message via AIM to ffactoryxx

MSI K8N rebooting!!! Need major help. No windows load

My brother just called me and before the game tonight he shut down his computer. He jusrt restarted it and it wont boot. It gets to a screen saying windows wasnt shut down properly blah blah blah. Start normally, start in safe mode, etc. What ever he chooses the computer reboots and does the same thing.
He said the lights are all changing colors but the top left led is red. Whats this mean. He is using a good 400-450 antec ps.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 20th October, 2004, 02:47 PM
DiabloAbogado's Avatar
Member
 
Join Date: September 2004
Location: Kentucky
Posts: 345

Okay, need some more detail as to what lights you are talking about. Use MemTest to see if there was any mem or CPU damage. What OS are you using? Both WinXP and Win2K have an option to repair an installation when you boot from the CD.
__________________
AMD 3200+ 2.2 GHz, MSI K8N NEO Platinum, 2x512 OCZ 3200 EL Plat , 2x60GB SATA (Raid 0), MSI DVD+/-RW, Koolance 300-V13, Hydor L30, Black Ice Xtreme (120mm), GF7300 GT
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 20th October, 2004, 03:00 PM
ffactoryxx's Avatar
Member
 
Join Date: June 2003
Posts: 61
Send a message via AIM to ffactoryxx

He is running Winxp pro w/ SP!
2x512mb mushkin value ram
hitachi 160gb sata drive
9700 pro
Antec sonata w/ 400-450ps

Yea it just seems odd. Someone on the MSI forum said the board is dead. The leds im talking about are the diagnostic leds on the d bracket included in msi's mb packages. Ill have to see for my self though
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 20th October, 2004, 03:47 PM
DiabloAbogado's Avatar
Member
 
Join Date: September 2004
Location: Kentucky
Posts: 345

My manual for my board's at home, but I'll post later if you haven't found out by then.
__________________
AMD 3200+ 2.2 GHz, MSI K8N NEO Platinum, 2x512 OCZ 3200 EL Plat , 2x60GB SATA (Raid 0), MSI DVD+/-RW, Koolance 300-V13, Hydor L30, Black Ice Xtreme (120mm), GF7300 GT
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 21st October, 2004, 06:44 AM
ffactoryxx's Avatar
Member
 
Join Date: June 2003
Posts: 61
Send a message via AIM to ffactoryxx

ok i ran memtest 1 pass no errors. The sata hitachi however reboots when windows is loading. Any other time it doesnt restart weather it be a test or running winxp install again. Only after i choose to eiter boot into safe mode or what ever. BTW i go into bios and temps are around 52-55c with stock cooler. WTF!!!! Is the drive bad?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 21st October, 2004, 10:08 AM
robbie's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: November 2001
Location: Out in the desert of Ca.
Posts: 12,548
Send a message via AIM to robbie Send a message via MSN to robbie Send a message via Yahoo to robbie Send a message via Skype™ to robbie

I'd say it's your temps then. Running too hot and rebooting. Look into a better cooler.
HTH
Rob
__________________
Taking each day as it comes
Grow, learn and OVERCLOCK. Need help?? Ask me.
Your Mommy!! (Aug/02) Welcome to the fold.
Buy it, Sell it, or Trade it in the AoA classifieds!!
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System wont load windows... jimbobaggies CRASHED! 15 28th June, 2005 03:52 PM
L7S7A2 won't load windows. Dloader1 CRASHED! 10 19th March, 2004 05:49 AM
Installed new fan, now windows wont load? RickBaker CRASHED! 6 6th October, 2003 12:34 AM
Slow bootup / slow tray load once in windows OverDose EPoX MotherBoards 9 24th January, 2003 02:22 AM
can't find windows file, can't load windows Darkcobra CRASHED! 8 27th May, 2002 10:05 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:29 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0