AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #41 (permalink)  
Old 3rd April, 2005, 10:34 PM
Pitch's Avatar
AOA Staff
Asteroids Champion, Maeda Path Champion, Disco Racer Champion, Alpha Bravo Charlie Champion, Van Champion
 
Join Date: February 2004
Location: The cake is a lie.
Posts: 5,025
Send a message via MSN to Pitch

I'll just have to wait a week before going back to WoW.
__________________


XBL/PNS = neolad
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old 3rd April, 2005, 10:47 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

It's just plain 'ol dumb luck. I've been there! I had a six month period where I had terrible luck! Half the stuff I got was stuffed went I got it! If I could break something, I DID!

Software would not install until the third damn try I mean It was a total lesson in patience administered by frustration!!

This to will pass Pitch!
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 02:27 AM
Pitch's Avatar
AOA Staff
Asteroids Champion, Maeda Path Champion, Disco Racer Champion, Alpha Bravo Charlie Champion, Van Champion
 
Join Date: February 2004
Location: The cake is a lie.
Posts: 5,025
Send a message via MSN to Pitch

I'm not so bothered now Dan, I've come to expect these things.

At least they will allow me to RMA it, and even if I have to wait for a replacement. I'm none too bothered.
__________________


XBL/PNS = neolad
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 08:05 AM
Rondog's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Victoria, Australia
Posts: 3,298
Send a message via MSN to Rondog

I didnt think they allowed overclocking? I thought it voided warranty, therefore no RMA?
__________________
AOA Team fah

Rig 1: Intel Core i5 750,4gb,HD6870,500gb,W7 Ult x64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 09:17 AM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

many have a policy of don't ask, don't tell.
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 09:55 AM
Rondog's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Victoria, Australia
Posts: 3,298
Send a message via MSN to Rondog

Ive got to find me one of those shops....



I bought my system from Harvey Norman. While I worked there. So no chance of death induced by overclocking RMA. Although, I am mates with the technician. He's an overclocker too.
__________________
AOA Team fah

Rig 1: Intel Core i5 750,4gb,HD6870,500gb,W7 Ult x64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 11:56 AM
Logan's Avatar
Member
 
Join Date: August 2004
Posts: 1,235

I bought my 2600 mobile chip from Monarch and returned it with Scorch marks on it (even alcohol wouldn't take them off) and they sent me the one that I'm using to this day! Lol
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #48 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 12:29 PM
Lazgoat's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: October 2002
Location: UK
Posts: 1,868

I'm sure there is lots of stuff that Pitch buys that doesn't get RMA'd so I guess the shop is happy to have him as a customer!
__________________
DFI SLi-D, Opteron 144 @ 2.8Ghz, 4x512MB PDP XBLK, 160GB WD Caviar SE, Benq 1620DW DVD-RW, X1800XT 256MB,Custom WC.


AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #49 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 12:33 PM
Rondog's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Victoria, Australia
Posts: 3,298
Send a message via MSN to Rondog

Yeah, like felt mouse mats, and blank cd's. :/ LoL, just joking Pitch. In all seriousness, I agree with Laz, or they would have stopped selling to him years ago.
__________________
AOA Team fah

Rig 1: Intel Core i5 750,4gb,HD6870,500gb,W7 Ult x64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #50 (permalink)  
Old 4th April, 2005, 01:00 PM
Pitch's Avatar
AOA Staff
Asteroids Champion, Maeda Path Champion, Disco Racer Champion, Alpha Bravo Charlie Champion, Van Champion
 
Join Date: February 2004
Location: The cake is a lie.
Posts: 5,025
Send a message via MSN to Pitch

I've never RMA'd anything unless it is DOA.

But I've only been using this card for about 2 weeks and just can't afford to replace it.
__________________


XBL/PNS = neolad
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #51 (permalink)  
Old 5th April, 2005, 12:05 AM
Rondog's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Victoria, Australia
Posts: 3,298
Send a message via MSN to Rondog

OFF TOPIC:

Pitch is your EPoX motherboard with your 4000+ on it, 939 or 754?
__________________
AOA Team fah

Rig 1: Intel Core i5 750,4gb,HD6870,500gb,W7 Ult x64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #52 (permalink)  
Old 5th April, 2005, 12:08 AM
danrok's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: March 2003
Location: Great Britain
Posts: 18,917

Quote:
Originally Posted by Rondog
OFF TOPIC:

Pitch is your EPoX motherboard with your 4000+ on it, 939 or 754?
http://www.epox.org/cms/index.php?op...d=19&Itemid=41
__________________
Desktop PC: AMD FX-8370E / Asus M5A99X Evo R2.0 Motherboard / 16GB DDR3 RAM / GeForce GTX 970
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #53 (permalink)  
Old 5th April, 2005, 12:13 AM
Rondog's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Victoria, Australia
Posts: 3,298
Send a message via MSN to Rondog

Rather fast reply! Thanks danrok!
__________________
AOA Team fah

Rig 1: Intel Core i5 750,4gb,HD6870,500gb,W7 Ult x64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #54 (permalink)  
Old 5th April, 2005, 12:33 PM
Pitch's Avatar
AOA Staff
Asteroids Champion, Maeda Path Champion, Disco Racer Champion, Alpha Bravo Charlie Champion, Van Champion
 
Join Date: February 2004
Location: The cake is a lie.
Posts: 5,025
Send a message via MSN to Pitch

Can you even get a 4000+ on a 754?
__________________


XBL/PNS = neolad
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #55 (permalink)  
Old 5th April, 2005, 01:07 PM
Rondog's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Victoria, Australia
Posts: 3,298
Send a message via MSN to Rondog

Hmm. Not that I know of. In Australia that is. The State, im not sure about. I think the 754 is max at 3700+ here. Dont quote me on that though.
__________________
AOA Team fah

Rig 1: Intel Core i5 750,4gb,HD6870,500gb,W7 Ult x64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #56 (permalink)  
Old 5th April, 2005, 04:22 PM
Member/Contributor/Resident Crystal Ball
 
Join Date: March 2004
Posts: 7,451

3700+ is max, and they are few and far between..i'm kinda interested in one and noone in town has one.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #57 (permalink)  
Old 7th April, 2005, 06:39 PM
bradmax57's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: La Toon
Posts: 3,784

isnt the 3700 a 1mb one?
__________________
Asus Rampage II Gene - Intel i7 920 D0 - 6 x 2gb Patriot Viper 1600 DDR3 - Nvidia 285 GTX - OCZ Modstream 600W - 1 x samsung 1tb SATA HDD's - 2 x Pioneer 216D SATA DVD-RW - Antec P180 Mini
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #58 (permalink)  
Old 7th April, 2005, 06:51 PM
Member/Contributor/Resident Crystal Ball
 
Join Date: March 2004
Posts: 7,451

you bet.
3700+ 1mb clawhammer 2.4ghz.
3400+ 1mb clawhammer 2.2ghz (next one for me to try, just gotta mount it)
3400+ 512KB newcastle 2.4ghz (currently @ 240mhzx11 1.65)

So, to me, these clawhammers @ 3400+ were failed 3700+. checking steppings and such at a local shop that has lots of old stock, steppings are the same between 3700+ 754 clawhammer, and 3500+ 939 clawhammer w/512KB. Seems that have moved the old ones over and disabled the cache...almost. If i had the cash right now, i'd pick one up and see.

Revision E sempron has shown up in town.....SDA3100AIO2BO...SSE3 sempron.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #59 (permalink)  
Old 7th April, 2005, 07:56 PM
XeroHouR's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: March 2004
Location: Osceola/Muncie IN
Posts: 1,264

that 3100 from the review that did 2.8 and performed on par with the fx53 in gaming was.....very pleasing($90 proc...)
__________________
Sony Vaio SZ220
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #60 (permalink)  
Old 7th April, 2005, 08:05 PM
Member/Contributor/Resident Crystal Ball
 
Join Date: March 2004
Posts: 7,451

I just saw a box when picking up some stuff. I am temped to buy one, but i have this 2600+ sitting here waiting on a mobo...gonna have to order one from somewhere else soon, i think. Would make for a good match with the gigabyte passive-cooled x800, i think, for mid-level gaming machine, with the DFI board, and some bh-5/ch-5 UTT ram.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
56MB x850 XT!! WonderBread Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 2 22nd March, 2006 11:27 PM
Help me overclock my x850 Smoney22 Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 17 29th September, 2005 02:55 AM
Xtacy X850 XT PE Lifetime Warranty BobyJo Online Deals, and Steals 2 12th July, 2005 02:27 AM
X850 AGP...with no railto chip! cadaveca Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 2 29th March, 2005 11:23 PM
Ati X850 cadaveca Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 32 19th January, 2005 06:27 AM


All times are GMT +1. The time now is 07:35 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0