AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 03:16 PM
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6

Unhappy Can't use AGP 8x

I can only choose 1x/2x/4x in BIOS and i have looked in SIS and it says i can only have 1x/2x/4x.. and my MB allows 8x
i don't get it i have tried to reinstall drives for GC and MB but still no change.
PLZ someone help me



AMD Duron 1.6Ghz
Twinmos 1x512
Nvidia Geforce 3 Ti 200
EP-8K9AI (whit latest BIOS)
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 03:41 PM
danrok's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: March 2003
Location: Great Britain
Posts: 18,917

4x will work just fine with that card.
__________________
Desktop PC: AMD FX-8370E / Asus M5A99X Evo R2.0 Motherboard / 16GB DDR3 RAM / GeForce GTX 970
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 03:46 PM
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6

ok but what happens if i get another GC?
or can it only be running in 4x? :S
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 03:47 PM
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6

excuse me i mean can Geforce 3 Ti 200 only run in 4x?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 03:55 PM
GrahamGarside's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2004
Location: England
Posts: 4,572

Perhaps the 4x option is not there because the card doesn't support it. Is there an auto option?
In any case you will notice precisely squat differance between 4x and 8x
__________________
"Well yes but I'm afraid I prematurely shot my wod on what was supposed to be a dry run if you will, so now I'm afraid I have something of a mess on my hands."

Tobias F√ľnke, M.D.

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 04:24 PM
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6

ok thanks i will check it out
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 05:20 PM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

GF3 Ti's are a bit dated. Unless you just bought the card new AND it is a new revision, I doubt it is capable of 8x. Like everyone said, 4x will be fine... While a good card, it really can't take advantage of the bandwidth anyway.
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 2nd May, 2005, 05:38 PM
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6

ok, it's a bit old from -00 i think :P
thanks for the help guys and GL in the future hehe
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 3rd May, 2005, 01:41 AM
SadisticWarrior's Avatar
Member
 
Join Date: June 2002
Location: USA Fl. & Sober since 4-15-98
Posts: 467

I too have a MSI GForce3 ti-200 (not using it now), But all I could ever get out of it was 4x. It was a damn good gaming card in it's day.

SW
__________________
My Rig, Antec 1040 being Modded,MSI K7N2 Delta2, XP-3200 Barton,Volcano 11 w/SmartFan, 3x512mb PC-3200, 9600 XT,
Creative Labs Inspire 5.1 (5300),Win XP Pro w/sp2

2nd Rig, MSI K7N2 Delta 2, XP-3200 Barton, Global Win CK-38 w/60mm Delta, 9600XT, XP Pro

99% of all computer problems are sitting in front of the monitor But.... so is the Solution!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 3rd May, 2005, 10:31 AM
chrisbard's Avatar
Benchmarker
 
Join Date: March 2003
Location: Earth
Posts: 8,252
Send a message via Yahoo to chrisbard

This card is better than any GF MX 420, 440 or 460 and just behind 4 Ti. A good card but unfortunately not enough for the latest games. Heck not even my 5900 will be able to keep up with the newly announced games.

Chris

The card only support 2x, 4x AGP tranfer rates !
__________________
I've heard that linux community came up with better implemented security in it's latest Linux Mint Gold version, it's actually preventing the user to log in, thus posing 0 risk in contamining the computer with malware! Well done to the open source community!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 02:50 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0