AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 27th August, 2005, 05:57 PM
Member
 
Join Date: August 2005
Posts: 7

System Won't Boot at All..???

I'm troubleshooting a comp for a co-worker....He was just browsing when the comp suddenly shut off....it just lights up the HDD light quickthen goes off...power light stays on....does nothing...monitor doesn't come on....

When he first brought it to me,I did the checklist...unhooked everything,tried to boot,nothing..tried different memory,nope...different PSU...still nothing....hmmmmm....plugged a different HDD in...IT TURNED ON....so I thought it was the drive,but then it turned of while in the bios.....so I changed the IDE cable and it booted again....so I tried with their drive and YEP...it booted up...so they still had all their data.....cool...just a bad cable....defraged it for him....it booted fine a few times...so he took it home....about a week later....same thing....????

Now i've gone through everything again...but this time everything i try,it won't start up...???....actually it started up once or twice,but eventually locked up,or shutdown..???...

Unhooked everything from the board,tried different memory,HDD,PSU....nothing....

System is just something they bought at a store...

I know its a Asus board,but can't find the model I wrote down,and now can't boot to run Cpu-z,built in Sis video...Celeron 1.7Ghz....basically junk...LOL..

What do you guys think...board or CPU....any way to test them without having a extra CPU...or board..???...

Thanks Guys...!!!

Greg St.L
__________________

Last edited by Daniel ~; 27th August, 2005 at 07:22 PM. Reason: Sorry, no buying selling or trading in the forums. Please read our forum rules.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boot problems on new system bingham67 EPoX MotherBoards 21 3rd December, 2005 07:08 PM
Just built new system, won't boot. Con CRASHED! 18 24th June, 2005 11:04 AM
Setting up for a multiple boot system LP OS, Software, Firmware, and BIOS 6 8th October, 2003 11:46 PM
System Won't Boot! HELP! FlyingHamster CRASHED! 1 2nd August, 2003 05:58 AM
System won't boot..... NotNoV8 CRASHED! 5 14th December, 2002 04:56 AM


All times are GMT +1. The time now is 11:18 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0