AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 23rd October, 2005, 11:32 AM
falcx's Avatar
Member
 
Join Date: September 2005
Posts: 32

Cpu Wont Post

Srry for the duplicate Thread:

Ok , I was playing with the ram settings, and I had left them at 1T with and went to reboot but it froze up at boot screen.

Now i get nothing , i dont get the post or anything. My dvd drives lights keep flashing and I cant even get into the bios settings. I get nothing on the screen at all, and I dont get any error codes either. It says FF. What now??

I cleared the cmos with battery and power on.........turned off powerpulled battery.

Nothin...............no hd activity, nothing at all on the monitor, just keeps accessing my 2 dvd drives.

took the power off everything but the hd, nothin.

Tried regular ATA hd , nothing.


Interesting note tho:

If I take the power cable off the video card.........It doesnt post a code, but it beeps solid.

If I dont have any RAM in it, not 1 stick............... It does nothing.......no beeps. nothing......just like with a stick of ram in it.

Only thing it reacts to is if I pull the power off the video card.

And always shows a FF no matter what on the LED.
__________________
Epox 9NPA+ sli, AMD X2 4400+
2- Seagate SATA HD
2x1024 OCZ Plat 2-3-2-5
EVGA 8800 Ultra w/ hr-03+
X-Fi Fatality
Lite-On DVD RW and DVD ROM
Pc P&C Silencer 750w
BenQ 24w LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd October, 2005, 04:23 PM
madcatmk3's Avatar
Member
 
Join Date: August 2005
Location: New York, United States of America
Posts: 2,213

odd do you have an intigrated contoller on thier? Mabey you fried your CPU that would explain why the HDD isn't working.
__________________
Alienware
3.2 Ghz
1 GB ram
4-4-4-12
160GB
256 MB 6800GT 413/1102
Main Rig
AMD 4000+ 2772 MHz w/ DFI SLI DR
2GB Corsair XMS (with LED's of course)@ 2.5-3-2-11 @ 240MHz
250GB HDD SATA2
Xfi-64MB X-Ram
WMCE
7800GTX OC-516(+40Mhz Delta clock)/1300
AOA Team fah
"The motherboard installation section essentially said "refer to motherboard manual for installation instructions". My motherboard manual of course said "refer to case manual for further installation instructions"."
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i think i have a short somewhere - wont post acgraham CRASHED! 9 23rd May, 2007 02:37 AM
Wont post djXternal CRASHED! 22 10th January, 2006 11:29 PM
Cpu Wont Post falcx EPoX MotherBoards 12 25th October, 2005 07:51 AM
8rda+ wont post... Lem6687 EPoX MotherBoards 15 30th August, 2003 03:23 AM
8rda+ pc wont post :( delusionx EPoX MotherBoards 1 30th June, 2003 10:01 AM


All times are GMT +1. The time now is 10:12 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0