AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #21 (permalink)  
Old 29th December, 2005, 05:25 AM
Daishi's Avatar
Member
 
Join Date: June 2005
Posts: 109
Send a message via AIM to Daishi Send a message via MSN to Daishi

if you have a windows xp cd boot off it go into the repair console and try fixboot and fixmbr.
__________________
Tweaks R Us - Home of the Xtreme G Drivers

System Specs:
AMD Athlon 64 4000+
eVGA Nforce 4 SLI Mobo
1GB Corsair XMS Pc3200
2x WD Raptors in Raid 0
eVGA Geforce 7800 GT x2
Audigy 2 ZS
Logitech z-5500
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 30th December, 2005, 04:05 PM
dolanenwindrift's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 499

Ok first off when you get scrashes or failures to restart, IF you can get into safe mode always go intothe event viewer and look to see what errors occurred. Many times the event logs tell you exactly what went wrong and you can correct the problem from there. I am really suprised no one mentioned this already.
__________________
Dolanen

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 3rd January, 2006, 10:21 PM
Skiracing108's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Posts: 498
Send a message via AIM to Skiracing108

im getting anoise thats a vibration it comes and goes and i cant pinpojtn if its the hardrive or one of the cd/dvd drive
__________________
amd3000+venice oc'ed from 1.8 to 2.18ghz
1 gig dual channel patriot unbufferered
evga nforce4 sli edition mobo
evga 7800gtx CORE 498mhz MEM 1.29ghz
Maxtor 250gig hardrive
soundblaster-audigy 2z's
Klipsch pro media 5:1 surround sound
Thermaltake 500w psu
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stuck on c3 mekanic EPoX MotherBoards 4 25th June, 2004 04:44 AM
EM3 is stuck Allan ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 4 16th August, 2003 08:49 PM
Stuck @ the FF LT-73 EPoX MotherBoards 16 21st April, 2003 11:10 AM
What im stuck with now........ The Spyder Random Nonsense! 10 1st February, 2002 09:43 AM
Im stuck! The Spyder AMD Motherboards & CPUs 6 22nd January, 2002 05:47 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:11 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0