AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 25th December, 2005, 08:48 PM
XeroHouR's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: March 2004
Location: Osceola/Muncie IN
Posts: 1,264

FEAR install wont work

So I got fear for xmas and I'm trying to install before xmas dinner, and it crashes out saying Error code -6003(dispite what the picture says)
and lists some meaningless things to try. I can't get the install to even begin, as soon as I click the installer it comes up with the error
__________________
Sony Vaio SZ220

Last edited by XeroHouR; 25th December, 2005 at 09:43 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th December, 2005, 08:49 PM
XeroHouR's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: March 2004
Location: Osceola/Muncie IN
Posts: 1,264

here is a pic of the error if u need it
Attached Thumbnails
FEAR install wont work-fearproblem.jpg  
__________________
Sony Vaio SZ220
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 25th December, 2005, 11:49 PM
XeroHouR's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: March 2004
Location: Osceola/Muncie IN
Posts: 1,264

ok so now its changing codes, but same error. disabling unused onboard audio gave me a new error before the old error
__________________
Sony Vaio SZ220
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 26th December, 2005, 03:02 AM
Member
 
Join Date: January 2005
Posts: 73

Quote:
Originally Posted by XeroHouR
ok so now its changing codes, but same error. disabling unused onboard audio gave me a new error before the old error
Do you have SP2 installed. I believe that windows has an updated Installer 3.1. Or you can google it and download it seperate
__________________
EP_8NPASLI A64 3700+ @2.7ghz
WinXP SP2
Mushkin DDR500 2x1Gb @225mhz 3-3-4-8 1T
EVGA 7800GTXs 512mb SLI @ 591/1.75ghz
Soundblaster Live X gamer
2x30gb Maxtor IDE Raid 0 System
160bg Maxtor IDE Storage
Westinghouse 32 in LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 26th December, 2005, 08:35 AM
XeroHouR's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: March 2004
Location: Osceola/Muncie IN
Posts: 1,264

yes i have sp2 installed, and i got installer updated, no dice :-/ man I really wanna play too!!!
__________________
Sony Vaio SZ220
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 31st December, 2005, 07:08 AM
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 83

So you had onboard audio and a sound card in when you installed xp?
__________________
9NDA3+ 148 cabye 260x11 Gskill 4400 lc ,2 36 raptors raid 0 Abit x800@xtpe
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 31st December, 2005, 07:16 AM
Pitch's Avatar
AOA Staff
Asteroids Champion, Maeda Path Champion, Disco Racer Champion, Alpha Bravo Charlie Champion, Van Champion
 
Join Date: February 2004
Location: The cake is a lie.
Posts: 5,025
Send a message via MSN to Pitch

Do you have a Virtual Disc Drive such as Alchohol or Daemon Tools? I had to uninstall Achohol just to get FEAR to run.
__________________


XBL/PNS = neolad
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 31st December, 2005, 07:49 AM
robbie's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: November 2001
Location: Out in the desert of Ca.
Posts: 12,548
Send a message via AIM to robbie Send a message via MSN to robbie Send a message via Yahoo to robbie Send a message via Skype™ to robbie

Are you overclocking? Have you done a defrag of your drive lately?
__________________
Taking each day as it comes
Grow, learn and OVERCLOCK. Need help?? Ask me.
Your Mommy!! (Aug/02) Welcome to the fold.
Buy it, Sell it, or Trade it in the AoA classifieds!!
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 31st December, 2005, 11:58 AM
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Brighton
Posts: 4,856

Have you done what the error tells you to do?
__________________


Quote:
Originally Posted by Wolf2000me
Skinny people are not petite in every aspect of the body, let me tell you that
Quote:
Originally Posted by dsio
I was searching for a synonym for testicles that rhymed with hats


[/FONT]


Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 31st December, 2005, 01:22 PM
devilmyarse's Avatar
Member
 
Join Date: June 2005
Location: England
Posts: 436

Do you have Getright? That little piece of software played hell with my FEAR at first. I have daemon tools and alcohol 120% installed, neither affect the blacklisting that safedisc 7 employs, yet Getright does... explain that one!

Try doing what aghastpumpkin said as well.
__________________
System Specs: Antec 900
Enermax Liberty 500W
Asus P5Q-Deluxe
Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.4Ghz
2x 2GB OCZ Hiper 1066mhz
ATi Radeon HD4870 512MB
Samsung Syncmaster 15"

Apple Macbook Pro
15'' Core 2 Duo 2.33Ghz
X1600 Mobility Radeon
Boot camp Mac os X/Vista

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows updates wont work since sp2 install. jimbobaggies OS, Software, Firmware, and BIOS 17 29th August, 2004 09:17 PM
XP wont install Phat Pat OS, Software, Firmware, and BIOS 2 16th March, 2003 01:12 AM
Red Hat wont install [PCE]Psycho OS, Software, Firmware, and BIOS 10 30th July, 2002 08:55 PM
Win Xp wont install....... The Spyder CRASHED! 7 10th April, 2002 05:28 AM
Audigy that just wont install.......... The Spyder Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 4 10th April, 2002 05:16 AM


All times are GMT +1. The time now is 05:32 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0