AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #21 (permalink)  
Old 29th March, 2006, 06:34 PM
Member
 
Join Date: August 2005
Location: Canajoharie, New York
Posts: 56

my mb's led is on and so is the little led on the vga card, it's probably the card thats gone though, gonna borrow an old pci video card from a friend i think. then we shall see...
__________________
AMD Athlon 64 3500+@2.4Ghz -/- EPoX 9NPA+sli -/- XFX GeForce 6800gt 400/1100 -/- 1gb kingston hyperx -/- 250GB WD sataII hd -/- Windows XP
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 29th March, 2006, 11:48 PM
Member
 
Join Date: April 2005
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 315
Send a message via AIM to djXternal Send a message via MSN to djXternal Send a message via Yahoo to djXternal

mine is also onboard video, and it is not the CPU because i have two cpus i can use and works with neither, i do not have another stick of ram to test, but i do not think that is the problem.... well i have another board on the way so i may mess around with this from time to time, but otherwise it is officially retired
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 29th March, 2006, 11:54 PM
Favu's Avatar
AOA's resident barman
 
Join Date: October 2005
Location: /Wales/Abergavenny
Posts: 4,004
Send a message via ICQ to Favu Send a message via AIM to Favu Send a message via MSN to Favu

I hope your new mobo works out for you

I think most motherboards based on the same chipsets will have the same mounting holes for HSFs
__________________
AOA Team fah
 

Custom 8-bit Sharp Z80 @ 4.194304 MHz
Reflective LCD @ 160 × 144
8 kByte S-RAM






Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 29th March, 2006, 11:57 PM
Member
 
Join Date: April 2005
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 315
Send a message via AIM to djXternal Send a message via MSN to djXternal Send a message via Yahoo to djXternal

alright thanks for the help... started another thread to get some opinions on the 8rda6+pro before i complete the order, but that will probably be the one i go with
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 1st April, 2006, 04:38 PM
Member
 
Join Date: April 2005
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 315
Send a message via AIM to djXternal Send a message via MSN to djXternal Send a message via Yahoo to djXternal

ok well im still trying to get this board to work, so I had the idea today to try an agp card and try to get output through that and still nothing.... What could cause the mobo to not output anything through on-board or agp video?

EDIT: PCI card wont work either
__________________
AOA Team fah

Last edited by djXternal; 1st April, 2006 at 04:52 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 1st April, 2006, 10:49 PM
benighted's Avatar
Member
 
Join Date: August 2004
Location: Grayland, WA.
Posts: 549
Send a message via AIM to benighted Send a message via MSN to benighted

bad board or bad RAM. I've always had bad luck with both.
__________________

Buy AVG Anti-Virus and Support AOA!!
AOA Team fah
Silent water cooled system:
Zalman Reserator 1.1
AMD Athlon 64 3200+ Venice @ 2400MHZ
Epox 9NDA3+
2GB GSkill PC3200
Maxtor 10 SATA X2 RAID0
eVGA 6800 Ultra 256MB

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 1st April, 2006, 11:37 PM
Member
 
Join Date: April 2005
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 315
Send a message via AIM to djXternal Send a message via MSN to djXternal Send a message via Yahoo to djXternal

alright try and borrow some RAM from a friend later and test that out since i have no spare laying around
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 2nd April, 2006, 04:13 PM
Member
 
Join Date: April 2005
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 315
Send a message via AIM to djXternal Send a message via MSN to djXternal Send a message via Yahoo to djXternal

Well i found a stick of RAM laying around that would fit in my board, i think its only 64mb though, but i tried it anyways and still didnt work, so i guessd the board went bad somehow
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 3rd April, 2006, 02:31 PM
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Brighton
Posts: 4,856

That really sucks. Good luck for the future dj.
__________________


Quote:
Originally Posted by Wolf2000me
Skinny people are not petite in every aspect of the body, let me tell you that
Quote:
Originally Posted by dsio
I was searching for a synonym for testicles that rhymed with hats


[/FONT]


Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 3rd April, 2006, 08:36 PM
Member
 
Join Date: April 2005
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 315
Send a message via AIM to djXternal Send a message via MSN to djXternal Send a message via Yahoo to djXternal

Thanks my new board should be arriving anyday now
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Output down a while smiffy ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 5 18th November, 2006 04:43 PM
Output down for a while smiffy ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 22 26th March, 2006 04:22 PM
More output on the way :) Random Nonsense ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 6 3rd December, 2002 03:42 AM
Output Jazz ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 9 11th March, 2002 02:10 AM
Low output???? SteveI ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 6 20th February, 2002 08:13 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:43 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0