AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 9th November, 2006, 02:15 AM
bonesaw's Avatar
Member
 
Join Date: January 2006
Location: chicago
Posts: 1,269
Send a message via AIM to bonesaw

new ram and no boot

i just got new ram for my dads computer and when i put it in it doesn't boot. the bios reads the new ram as it should there are no timings or much to configure. then i put the old ram back it and still no boot, can get to the bios, after that is goes to a black screen that says boot disk failure incert boot disk press enter. any help?
__________________
main rig
q9450 under a true 3.5
Gigabyte p45 ud3p F9 bios
g. skill 6400 5-5-5-15-2t 4 gigs
Evga 450 gts
Thermaltake Armor
Ocz700w
300gb Seagate ide + Seagate 750gb sata
Logitech thx 5300 5.1
Acer 19' wide al1916w
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 9th November, 2006, 04:03 AM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

Dude, check to make sure you did not knock any of the drive cables loose. It is not seeing the OS.
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 9th November, 2006, 06:31 AM
bonesaw's Avatar
Member
 
Join Date: January 2006
Location: chicago
Posts: 1,269
Send a message via AIM to bonesaw

thanks that was the problem after all i just didn't know that my dad decided to dust the case out after i put everything in
__________________
main rig
q9450 under a true 3.5
Gigabyte p45 ud3p F9 bios
g. skill 6400 5-5-5-15-2t 4 gigs
Evga 450 gts
Thermaltake Armor
Ocz700w
300gb Seagate ide + Seagate 750gb sata
Logitech thx 5300 5.1
Acer 19' wide al1916w
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 9th November, 2006, 07:36 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

That will do it.

I have bumped my vid card with my rig running and caused it to go black before. Total panic. Rebooted and all was fine.
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple Boot Camp (Dual-Boot) Impressions fantomfreq OS, Software, Firmware, and BIOS 0 28th September, 2006 04:39 AM
Won't Boot Dsherm112 CRASHED! 13 7th March, 2004 10:40 PM
BooT Booting problem 8KRA2+ SATA-Raid and PATA-Raid together; not able to boot SATA.. DaF EPoX MotherBoards 0 1st October, 2003 09:20 PM
Computer will not boot if floppy of HD is first boot device patrizio EPoX MotherBoards 4 20th July, 2003 01:48 PM
cant boot, wont boot, cant flash, wont flash. cant live, help stallen CRASHED! 27 4th September, 2002 08:55 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:51 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0