AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 30th November, 2006, 08:38 AM
Strongwolf's Avatar
Member
 
Join Date: July 2006
Location: San Juan, Puerto Rico
Posts: 1,969

Post Card Error Code

I've been working on a friend's Dell. Change mobo,cpu and psu. Almost get it right. Start the sys. get the post and then start a reboot loop . Use three different sticks of ram, do a chkdsk and mbr fix. Use a post card that give me error code FF. Chk it out and saids "Boot the operating system". Don't know how to do that. The bios is an "Award legal Bios (?)", intel 2.2, VIA P4M800 chipset.

Any ideas?
__________________
Live Long and Prosper

ASUS G73 SW, IE7, 20 GB DD3 ram


AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 30th November, 2006, 07:36 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,871

Offhand, a new HDD should fix this, this is where Dell proprietary crud remains to mess you up... But I'm not absolutely certain. Don't know if writing zeroes to the old hard drive will fix this, 'cause there is probably a "hidden" partition that insists that Dell is swell.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 1st December, 2006, 04:34 AM
Strongwolf's Avatar
Member
 
Join Date: July 2006
Location: San Juan, Puerto Rico
Posts: 1,969

Do the fix boot didn't work. The new psu was faulty. Change it, do a new installation and back on line again.

Thank you Cloaster
__________________
Live Long and Prosper

ASUS G73 SW, IE7, 20 GB DD3 ram


AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 1st December, 2006, 01:56 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

And I know the first app you installed was FAH right......?
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 1st December, 2006, 03:05 PM
Strongwolf's Avatar
Member
 
Join Date: July 2006
Location: San Juan, Puerto Rico
Posts: 1,969

Of course. Right now got 2 rigs on folding for the first time.
__________________
Live Long and Prosper

ASUS G73 SW, IE7, 20 GB DD3 ram


AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 1st December, 2006, 03:08 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

You are the man my friend....
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POST error Code 25 Gr33nGecko EPoX MotherBoards 11 15th January, 2010 10:16 AM
Post Card Error Code Strongwolf CRASHED! 7 1st December, 2006 05:09 AM
Epox POST CODE ERROR - HELP!!!! Paradox EPoX MotherBoards 12 17th November, 2006 04:37 PM
Please help: 8RDAE - POST Error Code 41 ? indotoonster EPoX MotherBoards 5 7th May, 2004 11:41 AM
8rda+ and C1 post code error Stang_Man EPoX MotherBoards 13 8th August, 2003 12:51 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:35 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0