AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > CRASHED!

CRASHED! A topic for SEVERE and immediate Hardware and Operating System FAILURES. We will try to get you up again. NOT for Optimization questions!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 2nd December, 2008, 08:41 PM
Azriel's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Clifton, Illinois
Posts: 1,657
Send a message via ICQ to Azriel

Compaq C727US

Let me begin with apologizing for asking you to even consider thinking about a compaq.

That said, a friend at work brought me this steaming turd with no discs, and a dead hard drive.

It had Vista Home Premium on it. I can get a vista disc to install with, but I'm not sure if it's going to work out as this thing has no floppy drive, and a sata HDD.

Does Vista force you to use a floppy to install the sata driver like 2k and XP?

I'm tempted to stuff the crap drive back in it, and just bring it back to him.

Edit: It's a laptop, don't know why I didn't mention that.
__________________
A64 3800+ Dual Core/GF8800GT-512/2gig DDR/10,000 RPM Raptor SATA 36gig HDD, 250gig 1394b/28" LCD

Last edited by Azriel; 2nd December, 2008 at 08:44 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd December, 2008, 08:43 PM
Azriel's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Clifton, Illinois
Posts: 1,657
Send a message via ICQ to Azriel

Anyone else think it's kinda stupid that the same people who said "hey, floppies are obsolete, you don't need one" require you to load a driver from your floppy drive to install?
__________________
A64 3800+ Dual Core/GF8800GT-512/2gig DDR/10,000 RPM Raptor SATA 36gig HDD, 250gig 1394b/28" LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd December, 2008, 10:35 PM
noob's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: June 2005
Location: Auckland NZ
Posts: 1,639

You shouldn't need to load any SATA drivers to load vista.
Sometimes you can get the drivers to load from USB, but if you do need a floppy, one hooked up to USB works - just make sure you charge for the gear.
__________________
AOA Team fah

Corsair AX650
Asus P8H77-M PRO
i7 3770 (non K series)
- Noctua NH-L12 Low Profile CPU Cooler
2x8GB G.Skill Ripjaws X
Sapphire 7970
2 x SanDisk Extreme 120GB RAID 0
Western Digital Green 3TB
Asus Xonar Essence STX
TP Link TL-WN881ND
Fractal Design Arc Mini
- 2x Noctua NF-P12 120mm, 2x Noctua NF-P14 FLX 140mm, NZXT Sentry 2 LCD Fan Controller
Asus ML249H
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 4th December, 2008, 12:39 AM
Azriel's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Clifton, Illinois
Posts: 1,657
Send a message via ICQ to Azriel

thanks.
__________________
A64 3800+ Dual Core/GF8800GT-512/2gig DDR/10,000 RPM Raptor SATA 36gig HDD, 250gig 1394b/28" LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help with Compaq BIOS hacking Just_tweak_it Hardware Hacking 20 12th January, 2016 06:26 AM
Compaq 3630 Question skool h8r Mobile Devices and Networking 0 24th July, 2006 10:36 PM
Compaq Alphaserver DS10 Razorfish General Hardware Discussion 6 9th August, 2004 04:42 PM
Compaq Bios Tigger OS, Software, Firmware, and BIOS 5 10th December, 2001 11:01 PM
OC a Celeron 500 in a Compaq Tigger Intel Motherboards & CPUs 4 10th December, 2001 06:30 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:53 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0