AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 16th October, 2002, 08:57 PM
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Finland
Posts: 9

What memory?

Epox 8k3a+ and Tbred 2200+ (unlocked)... Which memory of these would you suggest, of course, for overclocking :

1x 512mb PC3200 CAS2 Corsair
1x 512mb PC3500 CAS2 Corsair
or
2x 256mb PC3200 CAS2 Corsair
2x 256mb PC3500 CAS2 Corsair

Thanks in advance
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 17th October, 2002, 12:05 AM
tweaky's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Posts: 165

If you can afford it then grab 2x 256mb PC3500 CAS2 Corsair sticks. I heard the 512Mb modules weren't overclocking too well and couldn't run turbo timings stably at 200FSB. However there are most likely exceptions, its just potentially they might not do well as opposed to 256Mb modules of which I haven't heard much complaints about.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 17th October, 2002, 12:57 AM
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Finland
Posts: 9

Thanks for the info... If someone else has more info post it here

If not then I will get 2x PC3500 256mb
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 17th October, 2002, 02:25 AM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

With the current crop of mobos, running high mhz on the mem is a risky business... For example, my AT7 has 4 slots, only 3 of which can be used when running non-reg PC2100.. that goes to 2 sticks when running PC2700. Seems other mobos have similar limitations. I've even heard of mobos only taking "2 banks" or "1 stick" when PC3200 is used.
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 17th October, 2002, 08:24 AM
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Finland
Posts: 9

I think I'll get those two sticks, and return them if they won't work, which I doubt because I have tried 2x 512mb Samsung PC3200 and worked very good.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash memory to be replaced by phase-change memory? Gizmo General Hardware Discussion 1 13th December, 2006 07:55 PM
Using Tight Memory Timings as opposed to High Memory Frequencies Gizmo General Hardware Discussion 7 6th April, 2006 08:27 PM
How can one find the tightest / loosest memory timings for one's memory? gogetadbl EPoX MotherBoards 4 30th September, 2003 09:59 PM
urgent! 8k9a2+, pc2100 memory or new pc3200 memory C1 code, dont know how to reset arosene EPoX MotherBoards 6 14th April, 2003 06:33 PM
8rda+ expert memory setting... memory running sync or not?? macro EPoX MotherBoards 1 8th January, 2003 03:21 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:09 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0