AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 21st December, 2002, 02:03 PM
RaGz's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Posts: 26

Lan Troubles

Has anyone experienced any problems with the onboard LAN feature on the Epox boards..

I have the Epox 4gea+ and I cant for the life of me get it to work!

Does anyone have any experiences or ideas as to help me?

Thanks in advance
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 21st December, 2002, 02:37 PM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

I currently have 3 EPoX boards with built in LAN and I haven't had a hitch with a single one. Here are some basic questions:

1) It is enabled in the BIOS?
2) Do you have the correct driver?
3) Have you configured Windows (98, 2K, XP) correctly?
4) If you have a previous LAN card, did you release the IP?
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 21st December, 2002, 03:59 PM
RaGz's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Posts: 26

The board that I got is the 4Gea+
The Bios is 04/12
It is enabled in the Integrated PCI.

I have setup many networks before using the windows XP cd and I did it the same way in this instance.

Put the CD in, install additional components, install a home network...next, next, next, then select the onboard lan, next again, files move from one end to the other on screen...then it usually comes up with cannot complete installation or it does actually work, but with no result!

As soon as i put a PCI nic, it works fine, but i want to use the onboard one!

Releasing the IP you say?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 21st December, 2002, 04:01 PM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

Do you see the onboard NIC in device manager?

EDIT: Now that I think about it, releasing the IP shouldn't matter.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 22nd December, 2002, 03:44 AM
RaGz's Avatar
Member
 
Join Date: October 2002
Posts: 26

yes the onboard nic is in device manager and working fine
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car troubles Gizmo Random Nonsense! 15 1st March, 2007 02:36 AM
Car Troubles :( WonderBread Betty's Rants and Rages 14 2nd January, 2007 01:50 AM
64 Bit troubles DonM 64 Bit computing 10 18th August, 2006 11:45 AM
Monitor troubles Staz CRASHED! 7 20th October, 2002 04:58 AM
Troubles demonX Mobile Devices and Networking 6 19th February, 2002 04:23 AM


All times are GMT +1. The time now is 11:21 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0