AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 22nd December, 2002, 04:45 PM
YucBuc's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: NH
Posts: 3

4t4a+

Greetigns All,

Just assembled a new pc with the 4T4A+. When I power the pc on with just the memory ( 2 - pc1066 - 256 mb each stick - Kingston), processor (Intel 2.8) and vidio card (PNY 4600i), I get a few long beeps that are interjected with a siran sound via the speaker on the pc. The onboard led is showing either 01 or 10 on the display. Do I have a DOA mobo?

Thanks.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Mystery of the Unstable EP-4T4A Series Dog_One EPoX MotherBoards 4 21st April, 2003 07:26 PM
EPOX EP-4T4A+ Motherboard jcsc18 EPoX MotherBoards 1 27th February, 2003 05:30 AM
4T4A+ Memory issues johnnychangs EPoX MotherBoards 23 20th January, 2003 06:51 PM
4T4A+ pics and specs. Holst EPoX MotherBoards 7 23rd December, 2002 07:08 AM
Epox 4T4a+ DOA? YucBuc CRASHED! 2 23rd December, 2002 04:51 AM


All times are GMT +1. The time now is 10:14 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0