AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 24th January, 2003, 10:47 AM
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 229

What would cause artifacts in 3d apps?

It seems if I take my fsb over 205 with or without the VDD mod I will get artifacts in 3d apps. If I do the VDD mod its not as bad but still there. Any ideas? Could it be the videocard not taking to the FSB? It only does it in dual ddr mode btw.
__________________
Athlon XP 2700@2.4GHz (209FSB)
Antec True480W
Epox 8RDA+
512MB Corsair PC3500 (2 sticks)
Radeon 9700 Pro
120GB WD SE & 80GB Maxtor
SB Audigy Plat Ex(modded to audigy 2)
Linksys 10/100
Pioneer DVD Slot Loader
Plextor 24x
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24th January, 2003, 10:51 AM
Walrusbonzo's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: Leicester, UK
Posts: 74
Send a message via ICQ to Walrusbonzo

Try setting AGP frequency to Auto or 66MHz.

Also up your AGP voltage to 1.7v or 1.8v, this has helped many others with high FSB!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 24th January, 2003, 11:34 AM
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 229

AGP is locked at 66...ill try auto tho. Is it safe to increase the agp voltage that high?
__________________
Athlon XP 2700@2.4GHz (209FSB)
Antec True480W
Epox 8RDA+
512MB Corsair PC3500 (2 sticks)
Radeon 9700 Pro
120GB WD SE & 80GB Maxtor
SB Audigy Plat Ex(modded to audigy 2)
Linksys 10/100
Pioneer DVD Slot Loader
Plextor 24x
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 24th January, 2003, 12:18 PM
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 229

nope, still does it. I tried pretty much everything....guess its just the videocard. Why would it do it only in dual ddr mode tho?
__________________
Athlon XP 2700@2.4GHz (209FSB)
Antec True480W
Epox 8RDA+
512MB Corsair PC3500 (2 sticks)
Radeon 9700 Pro
120GB WD SE & 80GB Maxtor
SB Audigy Plat Ex(modded to audigy 2)
Linksys 10/100
Pioneer DVD Slot Loader
Plextor 24x
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Artifacts - PNY VERTO 6800 GS TenaciousT CRASHED! 15 20th September, 2006 05:30 PM
glitches, artifacts and beeps Help please wobblygixxer CRASHED! 4 19th August, 2006 02:40 PM
YIKES! Artifacts all over the place devilmyarse CRASHED! 10 3rd August, 2006 08:44 PM
artifacts and causes cadaveca Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 16 30th July, 2004 04:39 AM
Fixed my artifacts at 205+FSB somewhat... eliteone Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 13 24th January, 2003 05:25 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:37 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0