AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 2nd February, 2003, 06:52 AM
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 1

8KHA+. and C1 Post - Tried Everything and need suggestions

I keep getting the dreaded C1 post code with this MB. I have tried all the usual tricks - Reseting the CMOS, reseating the RAM, making sure the RAM is not high-centered, and hitting the insert key while booting. Here is my setup

Epox Board
Athlon 1700 XP (Rev. B - Brand New) with Coolermaster HS/FAN
Crucial 256 DDR (non-Ecc)
GeForce MX420 64MB Video Card
Maxtor 740L 30 GB Harddrive
TDK CD-Burner
Antec Case with 300W PS

Slot one will beep continuously when C1 is posted. DIMM 2 & 3 will just post the C1 error...

It almost seems like is eternally locked into an error loop. I bought some PNY ram to test, and got the same result.

Any thoughts???
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd February, 2003, 03:46 PM
Member
 
Join Date: January 2003
Posts: 13

Does your memory have heat spreaders.. I had once a C1 problem with that MB and the reason was Mushkin memory and their heat spreaders...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8KHA+ FF error..will not POST! bgates EPoX MotherBoards 14 8th July, 2003 11:47 AM
no POST on 8KHA+ Memphis Raines EPoX MotherBoards 6 30th July, 2002 07:31 PM
8kha+ will not POST cpu-uk EPoX MotherBoards 11 8th May, 2002 06:06 PM
8KHA+ Wouldn't POST & Now Nothing... Beard EPoX MotherBoards 1 26th February, 2002 08:46 PM
Can't get 8KHA to post Shelton EPoX MotherBoards 11 2nd February, 2002 02:53 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:14 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0