AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 5th February, 2003, 05:19 PM
Member
 
Join Date: December 2002
Location: In the corner
Posts: 99

Onboard sound and high FSB (8RDA+)

Lo guys,

Does a high FSB have any effect on the onboard sound?? Me and a mate very occasionally experience some dodgy sound and we are both running high fsb (200 and 206).

I didnt think it would as ppl have been running much higher, but on another forum they said it was.

Just want to clear it up (especially if its from ET or other EPoX guys )

TIA

EDIT Sry - its on an 8RDA+ (oops forgot that bit )
__________________

Last edited by Chris`I; 5th February, 2003 at 08:41 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 5th February, 2003, 05:30 PM
MasterAtArms's Avatar
Member
 
Join Date: January 2003
Location: Kent, England
Posts: 700

Its just a wild guess, but is this in UT2K3? I had the same problem and attributed it to something completely different. This is what happens when you change several things at a time.

There is a solution for crappy sound in UT2K3:
http://unreal.epicgames.com/
__________________
My regards and Specs
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 5th February, 2003, 05:44 PM
Member
 
Join Date: December 2002
Location: In the corner
Posts: 99

No its not, it happens in CS. I dont really play many other games regularly.

I just wanted to know if o/c the fsb o/c's the onboard sound. I recon it cant as how can you run from 100-200 fsb and it still be fine??
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Done with onboard sound! NarkotikBuzz General Hardware Discussion 4 9th January, 2007 10:31 AM
8RDA+ onboard sound vs. sound cards turbo510 EPoX MotherBoards 15 26th March, 2003 10:01 AM
Problems with 8RDA+ onboard sound Rudzer EPoX MotherBoards 3 12th January, 2003 02:40 PM
Problem with latest sound driver on 8KHA+. Possibly on all VIA's onboard sound. edmoncu EPoX MotherBoards 8 14th October, 2002 02:53 PM
Onboard sound EP-8K3A seeeljay EPoX MotherBoards 4 13th September, 2002 01:56 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:09 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0