AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 22nd February, 2003, 08:38 AM
NOLIMIT2's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: Sunshine State
Posts: 8

Unhappy problem with 8K9a2+ new bios

Hi I am what u would call a newbie to this but I was wondering if anyone has had this problem I tried the new bios it flashed fine but for some reason my OS wont start it will start but when my desktop comes out I get a blue screen with a error msg. from windows and it starts doing a memory dump. I tried safe mode but I get the same msg. I did load optimal settings but I get the same msg. So I had to go back and install the old bios any feedback on this matter will be most appreciated.

I am running windowsXP pro

Motherboard Epox 8K9A2+

AGP 9700 pro built by ATI

2 sticks of 512mb each PC3200 400 by Ocsystems

AMD 1700

PS 500W by CompUSA
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DMA mode problem 8k9a2+ Jamey1010 EPoX MotherBoards 1 23rd October, 2003 06:19 PM
New EP-8K9A2+ BIOS EPoX Tech EPoX MotherBoards 14 15th May, 2003 10:23 PM
anyone have or can modify 8k9a2+ bios for latest highpoint bios ? arosene EPoX MotherBoards 0 26th April, 2003 04:56 AM
8K9A2+ RAID problem d0rg EPoX MotherBoards 0 3rd April, 2003 04:49 AM
8K9A2+ problem with HDD corruption nelamvr6 EPoX MotherBoards 0 10th November, 2002 11:28 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:13 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0