AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 03:18 AM
Slag's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 9

next bios update?

just a question to anyone who is in the know - when is the next bios update for 8rda+'s coming out??

and for anyone who has used the hacked bios for the corsair XMS ram, can it make my weak 185 fsb into a respectable 200 fsb?

thankx in advance!

slag.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 03:31 AM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

It'll be there just as soon as everyone stops asking. That way, it'll take everyone by surprise.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 03:42 AM
Slag's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 9

have u tried the hacked bios drivers? would it fix that problem?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 03:45 AM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

I haven't tried the hack BIOS, but my XMS seems to work fine with both my 8RDA+ and my 8RDA. I believe the deal is, you can't set memory timings to SPD. You have to set it to manual and set the timings yourself. There was a thread about this a while back and basically the conclusion was that Corsair didn't follow the JEDEC guidelines for DDR400, and the SPD isn't read correctly. If you set everything manually, it works fine.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 03:49 AM
Slag's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 9

what percentage do u reckon?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 03:55 AM
Slag's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 9

anyone?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 04:02 AM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

Quote:
Originally posted by Slag
what percentage do u reckon?
I'm not exactly sure what you are asking. Percentage of what?
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 04:05 AM
Slag's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 9

sorry, what timings u reckon
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 04:17 AM
Member
 
Join Date: March 2002
Posts: 238
Send a message via AIM to DisposableHero

i cant wait for next bios
__________________
-METALLICA-

| AMD XP 1700+ @ 2.75 2.05v | Prometeia | Epox 8RDA+ | 512m Corsair DDR @ 211 DC | ATi 9500 @ 9700 - 400/630 | Antec sx1040b | 80gig WD |

-METALLICA-
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 24th February, 2003, 04:17 AM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

Quote:
Originally posted by Slag
sorry, what timings u reckon
I have XMS3500CAS2. I'm currently running 205Mhz (dropped 5Mhz because it crashed after a week, it might be the CPU though) with the CPU Interface set to Aggressive and the rest set to 2.0-2-2-4.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BIOS update ajlb OS, Software, Firmware, and BIOS 8 6th February, 2003 05:01 PM
Cant use alt+f2 Bios update lizzard EPoX MotherBoards 1 2nd February, 2003 02:03 PM
KR7a+ Bios update for highpoint raid bios inphinity EPoX MotherBoards 3 25th August, 2002 02:14 PM
Should I update my BIOS ? nfrenay EPoX MotherBoards 7 7th June, 2002 11:28 PM
BIOS update wyciwug EPoX MotherBoards 1 23rd February, 2002 09:08 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:06 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0