AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 13th March, 2003, 10:08 PM
Member
 
Join Date: March 2003
Location: Colorado
Posts: 1
Send a message via AIM to DemonicAardvark

Help! 8RDA+ is not posting.

I know this problem has been here before, but I saw no conclusions. You know what I mean, the little screen says, "FF". The CPU fan is working well, the problem isn't the ram or the video card as I switched those out several times. All the case fans go on.
My system specs:
xp 2100+
epox 8rda+ (duh)
corsair xms pc 3500
radeon 9700 pro
wd 80gb special edition
some cd-rom
blah

Ok, any help is appreciated, I will RMA my mobo by the end of this week if I keep having problems. Thanks again,
Greg
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th March, 2003, 10:24 PM
flytek's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: cape of good dope
Posts: 588

held insert on boot & reset tapping delete? set fsb jumper to 100 or pulled it? tried a duron?
__________________
bench: a64 abit kv8-max3, no cpu, bh-5
server: epox-nf2, 1700+, ddr266, openbsd
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not posting Daston CRASHED! 10 14th March, 2007 11:03 PM
HDD not posting on P5W DH, Please Help! brent1a Intel Motherboards & CPUs 1 27th January, 2007 05:55 AM
Well...I'm posting this from... Logan OS, Software, Firmware, and BIOS 9 21st April, 2005 09:16 AM
8RDA+ isnt posting, PLEASE help. Mariah EPoX MotherBoards 9 9th February, 2003 04:39 AM
Help epox 8rda+ and 2400xp not posting silversurfer512 EPoX MotherBoards 14 24th December, 2002 01:27 AM


All times are GMT +1. The time now is 04:16 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0