AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 19th March, 2003, 06:32 AM
NascarFool's Avatar
Member
 
Join Date: September 2002
Location: Rocky Mountains
Posts: 58

8RDA+ and AIW 9700 Pro

Getting random reboots while playing UT2K3. No errors reported and no BSOD. After 10 minutes of gaming, I here a "click" and the damned thing reboots. I've tried all Cat drivers from 2.4 to 3.2. Swapped out a 350w power supply with a 400w and it still does it. I tried a fresh install of XP Pro and . . . still does it. I also updated to the latest bios and, yes, it still does it. I stole a Radeon 7500 out of my Slot A machine and not one reboot while playing. Any suggestions ?

Specs
400w power suppy (CompUSA branded)
8RDA+ with latest bios, no O/C
XP2400+ (water cooled, about 90ºF full load)
1x512megPC2700
Radeon AIW 9700 Pro
2x40gig WD 7200rpm
Pioneer 16x DVD
Plextor 40x12x40x CDRW
Using onboard lan and sound
WinXP Pro OEM
SP1a installed
nForce 2.03 drivers installed
__________________
A64 XP3400+, MSI K8T NEO FSR, 2x512megPC3200 Corsair XMS, 450w KingWin PS, Radeon AIW 9700 Pro, 2x36GB WD Raptors in RAID0, LiteOn 451S DVD-RW, LiteOn 52x32x52x, Audigy2 Retail, ViewSonic A90, Koolance water cooled
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 19th March, 2003, 07:32 AM
NascarFool's Avatar
Member
 
Join Date: September 2002
Location: Rocky Mountains
Posts: 58

Hmmm . . I rigged up a 250w AT power supply to run just the AIW 9700 Pro. Not one crash in UT2K3. Looks like I'll have to get a real good PS now.
__________________
A64 XP3400+, MSI K8T NEO FSR, 2x512megPC3200 Corsair XMS, 450w KingWin PS, Radeon AIW 9700 Pro, 2x36GB WD Raptors in RAID0, LiteOn 451S DVD-RW, LiteOn 52x32x52x, Audigy2 Retail, ViewSonic A90, Koolance water cooled
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 19th March, 2003, 08:07 AM
Member
 
Join Date: December 2002
Location: Los Angeles
Posts: 24

Quote:
Originally posted by NascarFool
Hmmm . . I rigged up a 250w AT power supply to run just the AIW 9700 Pro. Not one crash in UT2K3. Looks like I'll have to get a real good PS now.
I would experience similar random lockups with my 350w PSU, before I got my 520W TTGI, now those problems are but a distant memory.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8RDA+ & 9700 PRO problem geting over 205 FSB... wilso EPoX MotherBoards 4 6th February, 2003 02:53 PM
Any problems with EP-8RDA+ & 9700 (non-pro)? Volky EPoX MotherBoards 2 24th January, 2003 08:18 PM
Epox 8rda+ with Ati AIW 9700 x-kid EPoX MotherBoards 0 23rd January, 2003 01:16 AM
Epox 8rda+ and AIW 9700? x-kid EPoX MotherBoards 0 22nd January, 2003 01:41 AM
?@Radeon 9700 and 8RDA+ JNav89GT EPoX MotherBoards 2 10th December, 2002 08:43 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:19 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0