AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 4th April, 2003, 02:18 AM
geekbyte's Avatar
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 174

Power Fan RPM problem 8RDA+

i dont have any fans plugged to my motherboard, they are all plugged to my Vantec Nexus.

THe power supply 3 pin connector is pluged to the motherboard, its a brand new PS (Enermax 350W).

When i start up my system its in red saying its running at 998RPM and the CPU is running at 0 RPM

THE CPU makes sence since i dont have it pluged to the motherboard, but why is the Power supply so low

i have updated to the new bios 3305

Could it be my PS .. not working properly or is it just a Motherboard problem ..
__________________
AMD 2500+ @ 2.1ghz (220x9.5)
OCZ Platnium PC3200 Dual DDR 512mb
Sapphire ATI 9800NP @ 390/324
EPOX 8RDA+ Nforce2
Antec True PowerSupply 380W
WD 80GB 8MB HD / Maxtor 30GB 2MB HD
Creative Audigy 2 ZS
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 4th April, 2003, 02:56 AM
geekbyte's Avatar
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 174

my friend has the same powersupply with the Asus board and his is running at 2215RPM.

has anyone had this problem with the 8RDA+
__________________
AMD 2500+ @ 2.1ghz (220x9.5)
OCZ Platnium PC3200 Dual DDR 512mb
Sapphire ATI 9800NP @ 390/324
EPOX 8RDA+ Nforce2
Antec True PowerSupply 380W
WD 80GB 8MB HD / Maxtor 30GB 2MB HD
Creative Audigy 2 ZS
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EP-8RDA3+ power problem H4D3S EPoX MotherBoards 7 7th November, 2003 05:14 AM
8RGA+ problem with power (I think) solle EPoX MotherBoards 10 13th April, 2003 11:53 PM
power led problem muffin-man EPoX MotherBoards 6 27th January, 2003 02:13 PM
HELP with 8rda+ and power problem Darka EPoX MotherBoards 4 12th December, 2002 10:25 AM
8k3a+ power on problem drixtab EPoX MotherBoards 0 5th December, 2002 08:24 AM


All times are GMT +1. The time now is 02:56 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0