AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 4th April, 2003, 05:53 PM
Member
 
Join Date: October 2002
Posts: 7

Angry EP-8K5A2+ RAID problem

I have 3 disks. On red IDE (4) have got 2 disks primary 200gb (ATA 100) and secondary 80 gb (ATA 100). On next raid IDE (3) have got 1 disk 60gb but it go only ATA 33 . I try another disk but it is same. I have right cable. Raid version v2.34 and bios version 11/01/2002. Please help
PS. sorry for my english
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 4th April, 2003, 06:05 PM
BigusMikus's Avatar
Member
 
Join Date: April 2003
Location: SW Missouri
Posts: 3

Cool RAID

The way I read and use RAID is the drives have to be identical. I tried for days to get my Quantum to RAID with the two WD's already on UDE1/2 and it just flat out wouldn’t RAID. Was talking to an IT buddy from the defunct WorldCom IT department and he advised me about Raiding and not using identical drives. Anybody else heard this? IE: the Quantum would not RAID with the WD. But as soon as I put the two WD’s (Western Digital) together, the RAID setup worked like a dream. I tried everything I could think of in 26 years of doing component level electronics repair had taught me to figure this out. The only thing that worked is identical drives. Actually they are both WD 10 giggers but model number varies slightly. Long-winded cuss ain't I? Anyone else seen this or am I setting to close to the Toluene?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VIA RAID patch & 8K5A2+ dpr EPoX MotherBoards 10 25th November, 2003 05:12 PM
8k5a2+, Raid, ... dpr EPoX MotherBoards 1 13th August, 2003 02:13 PM
8k5a2+, RAID-0, USB mouse dpr EPoX MotherBoards 5 28th February, 2003 03:47 PM
Small problem with 8k5a2+ and RAID LongRed EPoX MotherBoards 5 17th December, 2002 05:26 PM
8K5A2+ RAID boot problems cakes EPoX MotherBoards 8 5th December, 2002 01:15 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:31 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0