AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 8th April, 2003, 06:11 PM
Jarrv's Avatar
Member
 
Join Date: January 2003
Location: UK
Posts: 72
Send a message via ICQ to Jarrv Send a message via AIM to Jarrv Send a message via Yahoo to Jarrv

Unmountable Boot Volume!

well ive had another few problems with the 8RGA+

now after a few days of blissful probelm free running i get the error "unmountable boot volume"  this is the second time its happened.

Is it going to be a dodgy hard drive, or motherboard or Memory.

??

 

cheers

 
__________________
\ Epox 8RDA+(v2.1)\ XP2500+@2100mhz\ 1gb Twinmos\ Ati 9700 pro\ 120gb maxtor 9+\ 16xDVD\ 17" LG 1710b\ 350w psu\ XP pro & xp office\ Slk 800 + 80mm fan\ 4x 80mm case fans\
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 8th April, 2003, 06:22 PM
lordsnow's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: Netherlands
Posts: 16

unmountable_Boot_Volume is a Windows XP problem.

Microsoft have a hotfix / update / whatever for it.

Anyways.. to get rid of it boot from your WinXP CD, choose the Recovery console, then enter "chckdsk /r" and then "fixboot". (without the quotes of course).
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 8th April, 2003, 08:58 PM
Jarrv's Avatar
Member
 
Join Date: January 2003
Location: UK
Posts: 72
Send a message via ICQ to Jarrv Send a message via AIM to Jarrv Send a message via Yahoo to Jarrv

cheers ive done chkdsk and it seems to run fine.
ive got winxp sp1 installed and it says that it contains the update for unmountable boot volume.

ive also disabled caching, as it says that it causes a problem.


see if it happens again.
__________________
\ Epox 8RDA+(v2.1)\ XP2500+@2100mhz\ 1gb Twinmos\ Ati 9700 pro\ 120gb maxtor 9+\ 16xDVD\ 17" LG 1710b\ 350w psu\ XP pro & xp office\ Slk 800 + 80mm fan\ 4x 80mm case fans\
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple Boot Camp (Dual-Boot) Impressions fantomfreq OS, Software, Firmware, and BIOS 0 28th September, 2006 04:39 AM
Pressure Or Volume More Inportant? djXternal Cooling & Temperature Monitoring 6 9th March, 2006 03:29 AM
BooT Booting problem 8KRA2+ SATA-Raid and PATA-Raid together; not able to boot SATA.. DaF EPoX MotherBoards 0 1st October, 2003 09:20 PM
Computer will not boot if floppy of HD is first boot device patrizio EPoX MotherBoards 4 20th July, 2003 01:48 PM
8k5a3+ "Unmountable Boot Volume" Please Help!! CoolHand EPoX MotherBoards 6 7th January, 2003 09:10 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:18 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0