AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 7th May, 2003, 09:50 PM
Switch's Avatar
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 160

I'm getting the cold boot issue at stock.

Well guys, I was planning on doing the VDD mod but I've put it off due to problems with my 8rda. I'm getting the cold boot issue even at all stock settings. I don't cold boot often probably about once a month, but when I do it's taking me 10 or so minutes to bring the computer up. Anyone else having this trouble?

I'm using the 8RD13129 bios with:

1600+
512(1) XMS 3200CL2
BFG Ti4200
TT PurePower 420W PSU
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 7th May, 2003, 09:58 PM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

Can you try another PSU?
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 7th May, 2003, 10:03 PM
Switch's Avatar
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 160

I have an Antec 400W here, but the 5 rail kinda sags. Should I still give it a go?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 7th May, 2003, 10:04 PM
Switch's Avatar
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 160

errr stratch that. It's a 350.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unusual cold boot issue dragoninxs EPoX MotherBoards 11 22nd January, 2005 08:58 PM
can't boot at stock FSB snov12 AMD Motherboards & CPUs 4 29th October, 2004 05:22 PM
Help with COLD BOOT! JeffPh EPoX MotherBoards 4 13th May, 2003 12:38 PM
C26 cold boot issue VASkO EPoX MotherBoards 0 23rd February, 2003 12:07 PM
No cold boot :( LutaWicasa Hardware Hacking 6 31st December, 2001 10:14 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:57 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0