AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 04:19 PM
water_cooler20's Avatar
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 154

Speakers

i just hooked up my Inspire 5.1 (5300) speakers to my 8rda+'s onbroad sound but sound is only coming out of 2 speakers now
Can u guys help me out
__________________
MY RIG:
Epox 8rda+
AMD XP 2100 "AIUHB"
XMS pc3200 ram
RADEON 9800 pro 256
water cooled
soon to be cooling w/ chilled water

RIP:
AMD Xp 2400
AMD Duron 1.ghz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 04:22 PM
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 274

Quote:
Originally Posted by water_cooler20
i just hooked up my Inspire 5.1 (5300) speakers to my 8rda+'s onbroad sound but sound is only coming out of 2 speakers now
Can u guys help me out
What Operating System?
__________________
630 quad4
Asus M4A79XTD Evo
4G Corsair XMS
HD5570 ATI
750w Antec PSU
500g x 2 Seagate
160g x 2 Seagate mirrored
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 04:23 PM
water_cooler20's Avatar
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 154

win XP pro
__________________
MY RIG:
Epox 8rda+
AMD XP 2100 "AIUHB"
XMS pc3200 ram
RADEON 9800 pro 256
water cooled
soon to be cooling w/ chilled water

RIP:
AMD Xp 2400
AMD Duron 1.ghz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 04:31 PM
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 274

Quote:
Originally Posted by water_cooler20
win XP pro
Not sure if this will work in XP, Go to advanced audio properties in your setup screen for sound, and reset the speaker configuration to 5.1. It probally is setup for desktop or one of the other configurations. Had same problem in 2K.

G
__________________
630 quad4
Asus M4A79XTD Evo
4G Corsair XMS
HD5570 ATI
750w Antec PSU
500g x 2 Seagate
160g x 2 Seagate mirrored
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 04:34 PM
water_cooler20's Avatar
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 154

I looked and its already set to 5.1 speakers
__________________
MY RIG:
Epox 8rda+
AMD XP 2100 "AIUHB"
XMS pc3200 ram
RADEON 9800 pro 256
water cooled
soon to be cooling w/ chilled water

RIP:
AMD Xp 2400
AMD Duron 1.ghz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 04:40 PM
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 274

Quote:
Originally Posted by water_cooler20
I looked and its already set to 5.1 speakers
I'm not sure how xp is setup on this, maybe 1 of the others with xp can help. If it were me I would try different configs and make sure the connecters are hooked into the correct ports to the onbard sound.
__________________
630 quad4
Asus M4A79XTD Evo
4G Corsair XMS
HD5570 ATI
750w Antec PSU
500g x 2 Seagate
160g x 2 Seagate mirrored
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 04:45 PM
water_cooler20's Avatar
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 154

Also the only 2 speakers that are working are a normal one and the subwoofer

Also when i use the test tone button all the names come from 1 speaker
__________________
MY RIG:
Epox 8rda+
AMD XP 2100 "AIUHB"
XMS pc3200 ram
RADEON 9800 pro 256
water cooled
soon to be cooling w/ chilled water

RIP:
AMD Xp 2400
AMD Duron 1.ghz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 9th July, 2003, 08:33 PM
MasterAtArms's Avatar
Member
 
Join Date: January 2003
Location: Kent, England
Posts: 700

http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nf_audio_01

http://www.epox.com.tw/content.exe?c...epox_fae_6.htm
__________________
My regards and Specs
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5.1 Speakers WonderBread Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 11 5th July, 2006 04:12 AM
Car Speakers Gizmo Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 34 5th September, 2005 10:44 PM
Speakers? Skiracing108 General Hardware Discussion 1 13th February, 2005 05:17 PM
What speakers? Áedán Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 2 17th July, 2002 06:12 PM
Please help me fix my speakers Allan Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 4 19th December, 2001 10:20 PM


All times are GMT +1. The time now is 08:46 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0